in

20-jarige heeft ’s werelds langste tong: “mannen zijn jaloers op haar vriendje”

Langste tong

Er leven meer dan 7 miljard mensen op deze planeet, en we zijn allemaal verschillend. Dat is geweldig; stel je voor hoe triest de wereld zou zijn als iedereen er hetzelfde uitzag en zich hetzelfde gedroeg. Onze unieke verschillen maken de wereld zo mooi. De eigenschappen van sommige mensen zijn echter zo onderscheidend dat ze in het Guinness Book of Records belanden. De 20-jarige Gerkary Bracho Blequett is nog in geen enkel officieel record erkend. Maar toch heeft ze naar eigen zeggen de langste tong ter wereld.

Langste tong ter wereld

Geboren worden met een buitenproportionele eigenschap kan een zegen of een vloek zijn. Maar Gerkary Bracho Blequett heeft haar lange tong haar tot een beroemdheid gemaakt. Gerkary Bracho Blequett beweert de langste tong ter wereld te hebben, en niemand heeft haar tot nu toe kunnen weerleggen. De 20-jarige kan haar ellebogen, ogen en zelfs oren likken met haar superlange tong van 4,5 centimeter buiten haar mond.

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal met het plaatsen van een foto van haar uitzonderlijke lichaamsdeel op haar Instagram. Nadat veel mensen schreven dat ze niet geloofden dat de foto echt was. Gerkary uploadde een video om te bewijzen dat het inderdaad de waarheid was. Dat leverde haar meteen miljoenen views op. “Het is gek en ik voel me er beroemd door!” zei ze in een interview met Barcroft TV. De vrolijke 20-jarige zegt dat velen die haar tong voor het eerst zien, vragen om het nog eens te zien. “Sommigen worden bang, maar dat maakt mij niet uit”, zegt Gerkary.

Bron: Laughclub

Beeld: YouTube @Truly

Vrouw bedriegt toekomstige echtgenoot met acht mannen: 'Man slaat in stijl terug!'

Vrouw bedriegt toekomstige echtgenoot met acht mannen: ‘Man slaat in stijl terug!’

Praten over misdaad

Man geeft zijn vrouw aan bij de politie nadat ze in haar slaap over een misdaad sprak