in

83-jarige oma die scheidde van 37-jarige Egyptische toyboy wenste dat ze naar haar familie had geluisterd

toyboy
Beeld: Facebook @Iris Jones

De 83-jarige oma die onlangs scheidde van haar 37-jarige toyboy heeft gezegd dat ze wenste dat ze naar haar familie en vrienden had geluisterd.

Egyptische toyboy

Iris Jones haalde wereldwijd de krantenkoppen toen ze openhartig vertelde over haar liefdesleven met de Egyptische toyboy Mohamed Ibriham. Iris liet de kijkers van This Morning verbijsterd achter nadat ze terloops vertelde over hun eerste passionele nacht samen. Ze voelde zich ‘zadelpijn’ ondanks het feit dat ze een ‘hele tube KY Jelly’ had gebruikt.

Het schijnbaar verliefde stel haakte in 2020 in het huwelijksbootje en Ibriham verhuisde naar Iris’ bungalow in Weston-super-Mare en nam een baan aan als beveiliger bij Tesco. Maar ondanks dat Iris iedereen geruststelde dat hun liefde echt was, was het geen lang leven beschoren en zijn de wegen van het stel sindsdien gescheiden. In een onthullend interview met de Daily Mail zei Iris dat er een abrupt einde kwam aan de nachten van het rondstrooien met KY Jelly toen ze eenmaal getrouwd waren en Ibriham in het Verenigd Koninkrijk woonde, vooral omdat ze zo moe was van het feit dat ze de hele dag voor hem moest zorgen – en dat ze er spijt van heeft dat ze hem ooit ontmoet heeft.

Geweldig seksleven

Ze vertelde het nieuwsagentschap: “We hadden een geweldig seksleven, maar toen werd het minder omdat ik altijd zo moe was van het zorgen voor hem. Ik deed alles in huis, zoals koken, schoonmaken en opruimen. “En ik ben beter af zonder hem en ik wou dat ik naar mijn familie en vrienden had geluisterd, maar wat gebeurd is, is gebeurd. Ik heb er wel spijt van dat ik hem ontmoet heb en ik weet nu dat mijn beste man mijn eerste man Gwyn was. “Maar nu, echt niet, nooit meer, één keer beet, twee keer verlegen zoals ze zeggen. Ik ben blij dat ik hier alleen ben met mijn Bengaalse kat Mr Tibbs, hij is de nieuwe liefde van mijn leven. Ik ben blij dat ik van Mohamed af ben.”

Iris vertelde de publicatie dat ze hem er vorige maand heeft uitgegooid en dat ze ‘sindsdien niets meer van hem heeft gezien of gehoord’ en benadrukte dat hij niet welkom is als hij het probeert. Ze gaf toe dat ze misschien werd overgehaald door Ibrihams uiterlijk en voegde eraan toe: “Ik denk dat het zijn imago was waar ik verliefd op werd. Als hij kaal was en een buikje had, betwijfel ik of ik verliefd op hem zou zijn geworden. “Ik voel op dit moment zeker geen liefde voor hem, wat ik wel voel is dom en ik had beter moeten weten.”

Bron: Ladbible

goedkoopste

Man bracht 100 uur door in ’s werelds goedkoopste land Oezbekistan waar bier en een maaltijd slechts €3 kosten

eerste kus

Vrouw onthult: “Ik ben 23 en ik voel me vernederd omdat ik mijn eerste kus nog steeds niet heb gehad”