in

Oma van 123 jaar onthult: “ik ben nog nooit met een man geweest en ik wacht nog steeds op de juiste persoon”

de juiste persoon
Beeld: YouTube @Afrimax English

In het leven is er altijd hoop, zo wordt gezegd. En dit blijkt waar te zijn. Zelfs wanneer velen opgeven en denken dat ze nooit zullen krijgen wat ze willen, is het nooit te laat om je doelen te bereiken en je dromen werkelijkheid te zien worden. Deze Keniaanse vrouw van 123 jaar oud, is die haar hele leven maagd gebleven en is nog steeds wacht op de juiste persoon. Laten we nader kennismaken met haar.

De juiste persoon

Niet iedereen heeft het geluk om de juiste persoon te ontmoeten. Sommigen denken dat ze hem of haar hebben gevonden, maar worden uiteindelijk teleurgesteld. Anderen hebben het idee van het delen van hun leven met iemand anders al opgegeven. Echter, de waarheid is dat we nooit kunnen weten wat het lot voor ons in petto heeft, zolang we nog tijd hebben om erachter te komen. Theresa Nyirakajumba, ondanks haar respectabele leeftijd, heeft de hoop nog niet opgegeven. Op 123-jarige leeftijd, waarin ze haar kuisheid heeft behouden, wacht ze nog steeds op degene die haar hart zal veroveren. In een interview deelde ze haar verhaal en toonde ze haar identiteitsbewijs, waarbij ze intieme en persoonlijke details onthulde.

Als jonge vrouw heeft Theresa talloze potentiële partners afgewezen, omdat ze geen diepe verbinding voelde. Ze verlangde naar een speciale band voordat ze zich volledig wilde overgeven, maar die band heeft ze nooit gevonden. Na verloop van tijd werd ze niet meer het hof gemaakt en ontving ze geen huwelijksaanzoeken, maar haar verlangen om te wachten op de ware liefde werd hierdoor niet gedoofd.

Het verhaal

Ze deelt haar verhaal en zegt: “Gedurende mijn hele leven heb ik nooit een man gehad. Ja, ik ben nog steeds maagd. Toen ik jonger was, droomde ik van liefde, maar ik heb nooit een echtgenoot gevonden. 123 jaar lang heb ik geleefd met een onvervuld verlangen en een vastberaden geest vol hoop dat er ooit een man zou verschijnen die mijn ziel zou omarmen. Ik had destijds geen interesse in omgang met mannen, en dat heeft me ervan weerhouden om enige vorm van relatie aan te gaan. Ik heb nog nooit de kans gehad om liefde voor een man te ervaren,” vertelt ze.

Aan het begin van de 20e eeuw, toen ze de puberteit bereikte, was het ten strengste verboden voor jonge meisjes in haar dorp om met jongens om te gaan. Om aan deze opgelegde regel te voldoen, bleef ze uiteindelijk alleen: “Toen ik behoefte voelde aan een echtgenoot, was mijn jeugd al voorbij. Ik was ouder geworden en dat ontmoedigde mannen om toenadering tot mij te zoeken. Eerlijk gezegd heb ik de hoop niet verloren om iemand te vinden die interesse in mij heeft. Als ik die persoon vind, zal ik geen tijd verspillen. Ik weet dat mijn leeftijd voor veel mannen een grote hindernis is, maar ik weiger de hoop op te geven totdat ik een goede echtgenoot vind.” We kunnen alleen maar hopen dat haar droom snel werkelijkheid wordt!

Bron: Curioctopus

Beeld: YouTube @Afrimax English

lip tattoo

Lip Tattoo: De Nieuwe Trend in de Wereld van Lichaamsversiering

titanic

The Simpsons schrijver vertelt over zijn reis met onderzeeër naar Titanic