in

Vrouw vertelt aan haar man welke gekke dingen hij zegt als hij slaapt

Beeld: Unsplash

Deel uitmaken van een langdurige relatie betekent dat je een aantal vrij vreemde dingen gaat leren over je significante andere. Misschien eten ze ketchup en bologna sandwiches, misschien is “Let It Go” hun favoriete liedje om te zingen onder de douche, of misschien zoals deze kerel hebben ze gewoon de gewoonte om echt belachelijke dingen te zeggen terwijl ze slapen.

Slaapgesprekken

Imgur gebruiker “LongTitlesMakeMeHappy” (wiens echte naam Aidan is), is een hardnekkige slaap-talker. Zijn vrouw schrijft alle willekeurige dingen die hij zegt in het midden van de nacht en stuurt ze naar hem als tekstberichten. Aidan heeft een aantal van die sms’jes gescreend en op zijn Imgur-account gezet. Sindsdien zijn ze al bijna 400.000 keer bekeken, want deze man is echt de koning van de willekeurige slaapgesprekken. Soms praat hij met accenten. Andere keren, is hij gewoon erg opgewonden over het feit dat hij Belg is. Zoals elke bewusteloze, kan hij zich niet herinneren wat zijn vrouw doet voor de kost. En vaak lijkt het alsof hij te veel slaappillen heeft genomen.

talk-in-sleep-texts

Slaap prater

Lindsay Staimhus, Aidans vrouw, vertelde de Independent dat haar man al “zolang als ik hem ken” slaap praat is, maar in 2014 begon ze de gekke dingen die hij zegt op te schrijven. Ze zegt dat het grappigste slaap pratende incident dat ze zich kan herinneren gebeurde toen hij zich inschreef voor een vecht sportklas. “Op een avond begon hij me te vertellen dat ik zijn sparringpartner was”, herinnert Staimhus zich. “Ik vroeg wat hij bedoelde… Hij zei iets in de trant van: ‘Zoals vechten.’ Dus ik vroeg hem: ‘Vechten? Hoe?’ En hij bracht zijn hand omhoog en tikte ermee op het puntje van mijn neus. Hij zei letterlijk ‘Boop’ toen hij dat deed. Ik ging bijna-dood van het lachen.”

Dat klinkt misschien een beetje vergezocht, tenzij je, zoals ik, echt samenleeft met een slaap prater. Mijn man is ook een slaap prater zolang als ik hem ken, en ik wilde dat ik het briljante idee had gehad om de dingen die hij zegt op te schrijven, want soms is het pure waanzin. Hij vroeg me midden in de nacht of ik de aardappels klaar had voor de vergadering, en een keer rolde hij zich zelfs om, klopte me op het hoofd en zei: “Je bent de mooiste lamp. Praten in je slaap is behoorlijk storend, maar net als elke andere vreemde gewoonte van een echtgenoot, leer je er mee leven. Plus, het geeft je heel veel munitie om de draak te steken met je geliefde, en we weten allemaal dat het daar in liefde en verbintenis om draait.

talk-in-sleep-texts
talk-in-sleep-texts
talk-in-sleep-texts
talk-in-sleep-texts
talk-in-sleep-texts
lO0kHes

Bron & Beeld: Scarymommy

Dit zijn de 10 best betaalde voetbalspelers ter wereld

Deze Vader-to-be wordt verrast in photo booth met resultaat een emotionele fotoshoot