in ,

Bikinimodel maakt misstap en valt hard op rotsen tijdens fotoshoot

Bikinimodel maakt misstap en valt hard op rotsen tijdens fotoshoot
Beeld: Instagram @Khloe

Dat jij je tijdens het modelleren ook kan bezeren komt meer voren uit het verhaal van bikinimodel Khloë Terae. Te midden van een fotoshoot is ze komen te vallen door een misstap. Dit alles gebeurde in het Spaanse Ibiza, in een omgeving waar er veel rotsen te zien zijn.

@khloe.terae Caught me SLIPPIN! #ibiza #wanderlust #fyp #oops ♬ original sound – Khloë

Harde val bikinimodel

Als je in je vakgebied wil uitblinken zul je hard ervoor moeten knokken. Dit kan soms betekenen dat je in je carrière een “val” maakt. Het laatste is wat de 29 jarige Canadese Khloë Terea letterlijk en figuurlijk meemaakte. Khloë is een top bikinimodel die verschillende fotoshoots gedaan heeft voor Playboy. Tijdens een fotoshoot die ze moest doen in Ibiza, is ze hard komen te vallen op de grond. De val die op beelden vastgelegd zijn, heeft ze op haar Instagram account gedeeld.

Uiterst voorzichtig

De beelden die zijn vastgelegd laten een Khloë zien die uiterst voorzichtig is met het stappen op de rotsen. Maar op een gegeven moment heeft ze het niet door dat ze haar voet zet op een glibberige rots. Dit is het moment dat Khloë hard komt te vallen. Inderdaad een vervelende ervaring voor het model, die bitter weinig kon doen tijdens het uitglijden.

Alleen schrammetjes

Iedereen die naar de video keek is ervan overtuigd dat Khloë zich ernstig bezeerd heeft. Maar later bleek dat anders te zijn. Haar val heeft namelijk niets meer en niets minder dan een paar schrammetjes opgeleverd. Haar fotoshoot kon na de val ook normaal voortgang vinden. Dit reflecteert zeker de enorme veerkracht van het model. Dit is duidelijk te merken aan de hand van het feit dat ze de durf gehad heeft om de video met de buitenwereld te delen. Duidelijk was dat na het bekijken van de video ze zelf erom kon lachen. Heb je ambities om bikinimodel te worden? Let vooral goed op je stappen. 

Bron: Metrotime

Beeld: TikTok @khloe.terae

Man steekt huis in brand na het zien van een kleine spin

22-jarige wordt wakker met rare “bruine” vlekken op haar bed

22-jarige wordt wakker met rare “bruine” vlekken op haar bed