in

Barman zorgt voor consternatie nadat hij onthuld hoe hij klanten in het geheim afschrikt

Barman zorgt voor consternatie nadat hij onthuld hoe hij klanten in het geheim afschrikt
Beeld: TikTok account @benjispears

Een barman heeft voor consternatie gezorgd nadat hij onthuld heeft hoe hij klanten in het geheim afschrikt. Een barman dient ervoor te zorgen dat iedereen zich in een bar op zijn gemak voelt. Maar deze barman heeft blijkbaar, met zijn actie, de grenzen opgezocht. Op sociale media heeft hij namelijk een discussie aangewakkerd met een beladen karakter.

Barman zorgt voor consternatie

Een barman zorgde voor veel opschudding op sociale media na het onthullen van een schokkende tip van het vak. De in de VS gevestigde Benji Spears gebruikte TikTok om te laten zien hoe hij in het geheim klanten afwijst als hij denkt dat ze te veel gedronken hebben. Het houdt in dat de klant wordt misleid door te denken dat hij drank inschenkt, zelfs als dat niet zo is. Zijn onthulling heeft geleid tot een fel debat onder gebruikers van sociale media. Hij richt zich naar een klant en zegt: ‘Ja, je bent goed schat, komt in orde.’ De barman, die meer dan 1,5 miljoen volgers heeft op TikTok, begint vervolgens een drankje in te schenken. Maar in plaats van alcohol in het glas te doen, doet hij alleen alsof hij dat doet en vult hij het in plaats daarvan alleen met frisdrank.

@benjispears When you won’t cut off your best tipping regular 😅😅😅 so water it is!!! #fyp #foryou #foryoupage #serverlife #bartender #funny #comedy #trend #trending ♬ original sound – Benjispears

Onthulling over geheim van het afschrikken van klanten

In de video vult Benji de vers gemaakte drank met een schijfje limoen voordat hij de klant vertelt dat er een ‘sterke drank op komst is’. Hij uploadde de clip naast een onderschrift met de tekst: ‘Als je dronken bestie aandringt op nog een drankje, maar je weet dat ze’ s morgens moeten werken.’ De luchtige clip zorgde er echter voor dat andere TikTok-gebruikers fel verdeeld waren in de reacties. In één kamp waren er mensen die Benji prezen voor zijn werk en zeiden dat hij ‘een pluim’ verdiende voor zijn daden.

Bron: dailymail.co.uk

maagdelijkheid

Vrouw legt uit hoe het was om op 43-jarige leeftijd haar maagdelijkheid te verliezen

gezichtstransplantatie

Zus ziet het gezicht van haar overleden broer op een man na gezichtstransplantatie