in

Vrouw verdient 55.000 euro per maand door zichzelf te kleden in prikkelende kostuums

Vrouw verdient 55.000 euro per maand door zichzelf te kleden in prikkelende kostuums
Beeld: Instagram @liensue.cosplay

Een vrouw die geld binnenharkt door zichzelf in prikkelende kostuums te kleden zegt dat haar banksaldo groeit, maar helaas is is dat niet in haar liefdesleven.

Prikkelende kostuums

Lien Sue brengt haar dagen door met zichzelf om te toveren in van alles en nog wat, van krijgers en mythische wezens tot draken en populaire anime-personages. En niet alleen bevredigt het haar liefde voor verkleden, het levert haar ook nog eens zo’n 55.000 pond per maand op – of zelfs meer als ze anime conventies bezoekt. De Duitse begon met het creëren van haar looks toen ze nog studeerde om wat extra geld te verdienen. Maar de onderneming nam al snel een vlucht en de influencer heeft nu 135.000 volgers op Instagram (@liiensue ). “Als kind speelde ik videogames zoals Pokémon, Zelda: Twilight Princess en keek ik veel anime,” onthulde het model.

“In mijn geboortestad Keulen vieren we elk jaar in februari ‘Karneval’, waarbij iedereen zich verkleed in goedkope kostuums. Eén jaar verkleedde ik me als Midna, de Schaduwprinses, en ik vond het geweldig. Ik wilde haar zo graag zijn. “Als volwassene wilde ik mijn liefde voor personages – en mijn persoonlijkheid – uitdrukken door middel van cosplay. Toen zag ik een ander model, Jessica Nigri, die het professioneel deed en er een erotisch tintje aan gaf. “Zij was mijn grootste inspiratie en toen begon ik meer onthullende cosplays te maken en online te delen.

Dure materialen

“De materialen zijn duur en toen ik nog studeerde had ik geen geld voor cosplay, dus opende ik een online abonnementsdienst [Patreon] om mijn passie te financieren.” Ze voegde eraan toe: “Het was nooit mijn bedoeling dat cosplay de manier zou worden waarop ik mijn brood verdien. Ik droomde ervan, maar stond mezelf nooit toe om te denken dat het echt mogelijk was voor mij – maar hier zijn we dan.” Hoewel ze blij is met haar succes, beweert ze dat mannen “geïntimideerd” zijn door haar succes: “Er zijn altijd mannen die me veroordelen voordat ze me leren kennen. Ik denk dat het niet zozeer gaat om het cosplay-gedeelte van mijn werk, maar om het feit dat ik een erotisch model ben.

“Sommige mannen houden niet van vrouwen die zich graag sexy en zelfverzekerd laten zien in het openbaar – ze zijn er waarschijnlijk door geïntimideerd en door de hoeveelheid geld die ik verdien, omdat veel mannen in hun hoofd hebben dat ze de kostwinner moeten zijn. “Als mijn carrière een probleem is, zou ik sowieso niet met ze willen daten. Ik zoek iemand die zelfverzekerd is en blij is met zichzelf. En ook al verdien ik goed, ik vind het nog steeds fijn om verwend te worden met acties, lieve woorden en attente cadeaus, en tijd door te brengen met de persoon met wie ik ben.” Lien, die zichzelf omschrijft als een “nerd” en momenteel single is, zegt dat de mannen met wie ze uitgaat vaak mensen zijn die ze op internet ontmoet, zoals mede-gamers en anime-liefhebbers. Maar het is geen deal-breaker als haar toekomstige partner niet van cosplay houdt.

Bron: Dailymail

Handelaar vervalst zijn eigen ontvoering om affaire met een andere vrouw te verbergen voor zijn partner

Handelaar vervalst zijn eigen ontvoering om affaire met een andere vrouw te verbergen voor zijn partner

Recruiter onthult wat je niet moet zeggen tijdens een sollicitatiegesprek voor een goede baan

Recruiter onthult wat je niet moet zeggen tijdens een sollicitatiegesprek voor een goede baan