in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw beseft dat ze lesbisch is op haar 35ste en dumpt echtgenoot, huis en baan om de wereld rond te reizen

Beeld: YouTube @SWNS

Met een geweldige echtgenoot, een prachtig huis en een succesvolle carrière, dacht Lauren Burgess dat ze een droom beleefde. Totdat ze door stress constant netelroos kreeg. Ze had moeite om de oorzaak te achterhalen en begon in therapie te gaan om wat dieper te graven. Zo kwam ze op 35-jarige leeftijd eindelijk tot de waarheid: ze was lesbisch en wanhopig ongelukkig met haar realiteit.

Ontdekt dat ze lesbisch is

Dus besloot Lauren meerdere veranderingen te doen. Ze gaf haar baan op, verliet haar man en verhuisde van huis om de wereld rond te reizen en haar seksualiteit te verkennen. En nu is ze 37 jaar, en ze is gelukkiger dan ooit.

Lauren, een business coach uit Joshua Tree, Californië, VS, zei: “Ik leefde een leven dat me gelukkig zou maken, zo was me verteld. Ik had de droom echtgenoot, huis, hond en carrière, maar ik begon te beseffen dat er iets niet goed was. Ik zag mensen op sociale media openlijk praten over hun seksualiteit en toen begon er iets te dagen. Verder wilde ik reizen en werken, maar mijn man was daar niet zo happig op. Ik ging een paar weken met mijn busje op reis en het klikte allemaal, ik besefte dat ik lesbisch was.

Experiment

Lauren had tijdens haar studietijd ‘geëxperimenteerd’ met vrouwen, maar deed dit altijd af als ‘gewoon een beetje plezier’. Pas toen ze in therapie ging, realiseerde ze zich dat ze haar ware ik onderdrukte. Een door een pandemie veroorzaakte depressie, samen met chronische netelroos was de aanleiding om haar leven op de schop te nemen.

Ik was in en uit het ziekenhuis tot mijn therapeut me vertelde dat ik iets moest laten vallen om beter te worden,’ zei ze. Ik kon nauwelijks uit bed komen. Matt en ik begonnen huwelijkstherapie te volgen en we bespraken het reizen. Maar plotseling veranderde hij van gedachten en had hij het vertrouwen om me te vertellen dat het niet was wat hij wilde. Lauren besloot dat het iets was wat ze nog steeds wilde nastreven, en ze kocht een busje op Craigslist om ‘voor een paar weken’ te reizen. Tijdens die reis ‘klikte’ alles.

Bron: Metro.co.uk

Beeld: YouTube @SWNS

Vrouw denkt dat ze in ondiep water verdrinkt

Man en dochter doen huwelijksaanzoek aan moeder maar gaat helemaal fout met verlovingsring