in

Transgender vrouw uit dameskleedkamer gezet en dient rechtszaak in tegen sportschool

transgender
Beeld: Facebook @Dylan Miles

Deze transgender vrouw heeft de sportschool waar ze een yogales volgde aangeklaagd, omdat ze gedwongen werd om de kleedkamer voor mannen te gebruiken.

Transgender uit kleedkamer gezet

Ali Miles is geboren als man, maar sinds haar kindertijd heeft ze zich altijd in het verkeerde lichaam gevoeld. Zodra ze de kans kreeg, besloot ze een vrouw te worden en nam ze de naam Ali aan. Hoewel haar overgangsproces nog niet voltooid is, voelt ze zich op alle mogelijke manieren een vrouw. Het is echter betreurenswaardig dat niet iedereen haar ziet zoals zij zichzelf ziet. In de sportschool waar ze yoga wilde beoefenen, werd ze gedwongen om zich eerst om te kleden in de heren kleedkamer en vervolgens de faciliteit te verlaten.

Aanklacht

Na deze behandeling besloot Ali de sportschool aan te klagen, omdat ze dit onaanvaardbaar vindt. Voorafgaand aan de les ging ze de dameskleedkamer binnen om zich om te kleden, maar zodra ze de drempel overstapte, werd ze begroet met geschreeuw en kreeg ze het verzoek om te vertrekken. “Zodra klanten me zagen, begonnen ze te klagen en te schreeuwen,” legde Ali uit. “Vervolgens werd ik door het personeel geïnstrueerd om de sportschool te verlaten.”

De sportschool rechtvaardigde haar acties door te beweren dat ze gedwongen waren om Ali weg te sturen. En benadrukte dat dit niet te maken had met het feit dat ze een transvrouw is, maar met haar gedrag. “In onze sportschool,” legde het personeel uit, “zijn er andere transgenderklanten, zowel transvrouwen als transmannen, en we hebben nog nooit eerder een probleem gehad. Dit was de eerste keer dat we maatregelen moesten nemen. Het was het gedrag van deze persoon dat ons tot deze beslissing heeft geleid. Als ze zich anders had gedragen, zou dit allemaal niet zijn gebeurd. Toen ze zich uitkleedde, benadrukten ze zelf dat ze zich 100% als een man identificeerden. Daarom mocht ze zich niet omkleden in de vrouwenkleedkamer.”

Bron: Curioctopus

Reactie van vrouw wanneer haar man haar borsten bespot is top!

Koppel geschokt bij het zien van echo: “verpleegster zegt dat het 1 op 15 miljoen is”