in

Huwelijksreis van koppel verpest door ‘stinkende’ passagier

Huwelijksreis verpest

We hebben allemaal wel eens een nachtmerrie passagier meegemaakt. Of ze nu een dronken gevecht beginnen met de persoon naast hen of hun (zeer luidruchtige) kinderen de vrije loop laten. En het blijkt dat zelfs als je voor een premium stoel betaalt, je nog steeds niet immuun bent. Een voorbeeld: een stinkende passagier heeft namelijk de droomvlucht van een koppel die op hun huwelijksreis was heel erg verpest.

Huwelijksreis verpest door stinkende passagier

Om eerlijk te zijn, Hannah Charlotte Mol (@hannahalamode_) en haar man maakten er het beste van. En dat kunnen we namelijk op een TikTok-video over hun reis. De beelden tonen het Britse koppel als ze op Heathrow aankomen, opgewonden voor hun post-huwelijksreis naar de Malediven. Tekst over de video legt uit dat ze hebben gekozen voor British Airways ‘premium economy, die komt met het voordeel van het hebben van meer stoelruimte uit alle richtingen.

Na wat eten en een glas bubbels in Gordon Ramsay’s Plane Food restaurant, gingen ze naar Pret voor een paar gebakjes. En dan is het tijd om aan boord te gaan. Waarbij de camera naar hun stoelen wijst om te laten zien hoeveel extra beenruimte ze hebben. Maar als ze eenmaal zitten, wordt het een beetje vreemd (of moeten we zeggen goedkoop), want de beelden tonen de voeten van een medepassagier zonder schoenen en sokken.

@hannahalamode_ Honeymoon blog Pt. 1 #honeymoon #britishairways #bride #groom #fyp ♬ original sound – Hannah Charlotte Mol

Geen schoenen aan

“Oh mijn hemel, deze dame hier heeft net haar schoenen uitgedaan,” legt Hannah uit.
“We zijn nog niet eens uitgestapt en haar voeten stinken zo. Het stinkt zo erg, we hebben nog 10 uur.” Alsof vliegtuig eten nog niet twijfelachtig genoeg was. Stel je voor dat je het probeert binnen te houden terwijl iemand zijn stinkende vingers laat zien.

Veel mensen gaven commentaar op de vreselijke vliegtuig etiquette van de passagier. Waarbij één schreef: “Je had de dame moeten zeggen haar schoenen weer aan te trekken.” “Oh man, stinkende voeten is een no no,” zei een ander, terwijl een derde enige solidariteit deelde door te onthullen dat ook zij hebben ervaren ‘grove blote voeten’ stinken hun zitplaats. Hoewel het een ongelukkige situatie was, waren de stinkende voeten niet genoeg om Hannah en haar partner van hun hele reis af te houden, en ze dronken een paar drankjes voordat hun maaltijden aankwamen. En als ze op de Malediven aankomen, is hun vakantie een absoluut paradijs.

Bron: Unilad

Vrouw snakkend naar lucht aangetroffen in lijkzak nadat ze vermoedelijk door werd verklaard!

Vrouw snakkend naar lucht aangetroffen in lijkzak nadat ze vermoedelijk dood werd verklaard!

miljoen dollar afwijzen

Vrouw wees een miljoen dollar af om haar OnlyFans account te verwijderen