in

Mannen injecteren lipfiller in hun “aubergine” om centimeters extra omvang toe te voegen

aubergine
Beeld: Pexels & YouTube

De 39-jarige uit Texas had geflirt met het idee van een “aubergine” vergrotingsoperatie, maar werd afgeschrikt door de onomkeerbare aard. Toen stuitte hij op ‘penisfiller’-procedures, die, net als lipfiller, volledig omkeerbaar beloven omdat ze een oplosbare gel injecteren.

“Aubergine fillers”

Collega Texaan Jordan Tunnell, 33, was even opgewonden toen hij iemand hoorde praten over de procedure tijdens een bijeenkomst van een vriend. Hij was jarenlang onzeker over zijn penisgrootte nadat hij zichzelf op de middelbare school had vergeleken met zijn leeftijdsgenoten. Hij vertelde DailyMail.com: ‘Alle andere jongens in de voetbalkleedkamer zien en zien wat ze aan het inpakken waren versus wat ik aan het inpakken was en wetende dat ik niet op één lijn stond met de andere jongens.’

Maar hoewel de filler veel wordt gebruikt in delen van het gezicht, is het bewijs van het gebruik ervan bij penis omtrekvergroting beperkt. Vorige maand stierf een Duitse man aan sepsis nadat siliconenolie van een aubergine vergrotende prik in zijn bloedbaan terechtkwam. Het komt te midden van de groeiende trend van mannen die cosmetische operaties ondergaan, waaronder BBL’s, lipo- en ab-implantaten. De in Dallas gevestigde cosmetische kliniek PhalloFILL is een van de bedrijven die toonaangevend zijn als het gaat om behandelingen met penisfillers.

De procedure

De procedure maakt gebruik van hyaluronzuur. Het is een van nature voorkomende stof in onze huid die al jaren wordt gebruikt om vrouwen dikke lippen te geven om de penisomtrek op te vullen. De filler is door de FDA goedgekeurd voor gebruik in de lippen, maar niet in de penis. En zoals jullie kunnen zien gebruiken aanbieders het off-label. Tijdens de behandeling van 30 minuten worden patiënten verdoofd met injecties van plaatselijke verdoving. En vervolgens wordt dermale vuller onder de bovenste huidlaag van de penis geïnjecteerd. Er is meestal wat blauwe plekken en zwelling direct na de procedure.

De CEO van het bedrijf, William Moore, 49, suggereert dat mannen 0,5 tot 4,5 cm extra krijgen om een ​​’natuurlijke’ look te behouden. Wat meestal vier sessies kost om te bereiken en het kan maanden, zo niet jaren duren voordat het verdwijnt. De patiënten van meneer Moore geven gewoonlijk tussen $ 6.000 en $ 12.000 uit. Het gemiddelde aantal spuiten, 20, kost $ 9.500. Een operatie voor penisvergroting kost daarentegen tussen de $ 10.000 en $ 30.000. De operatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Maar de meest gebruikelijke procedure is het doorsnijden van de ophangband dat de penis aan het schaambeen bevestigt.

Bron: Dailymail

rots

Mama ontdekt de waarheid achter ‘mysterieuze’ rots in de hoek van haar slaapkamer die haar doodsbang maakte

dementerende

Doktoren ontdekken een kunstgebit in de maag van dementerende patiënte nadat ze het verkeerd had geplaatst