in

Japanse man die 12.000 euro hondenkostuum kocht, gaat eindelijk naar buiten… en maakt meteen een paar hondenvrienden

Buiten
Beeld: YouTube

Een hondenliefhebber die op internet beroemd is geworden vanwege zijn wens om ‘een dier te worden’, heeft zijn eerste stappen buiten gezet. Hij is van top tot teen gekleed in een op maat gemaakt collie-kostuum ter waarde van meer dan 12.000 euro.

Eindelijk naar buiten

De man, die alleen bekend staat als Toco, spendeerde twee miljoen Yen – wat neerkomt op 12.480 pond aan een levensecht kostuum om zijn levenslange fantasie om ‘een dier te worden’ te vervullen. In enkele van zijn meest recente updates voor zijn bijna 30.000 YouTube-abonnees was Toco te zien, terwijl hij in zijn achtertuin speelde – op handen en voeten – en kunstjes probeerde uit te voeren in ruil voor nep-hondenvoer. Maar hij heeft zich nu gewaagd aan de buitenwereld om voor het eerst andere mensen en dieren te ontmoeten.

In een paar surrealistische video’s die op zijn YouTube-kanaal ‘Ik wil een dier zijn’ zijn geplaatst, is Toco eerst te zien terwijl hij aan de lijn wordt uitgelaten en later te zien, terwijl hij in een park aan andere honden snuffelt voordat hij over de grond rolt. Toco’s capriolen werden in de video schijnbaar goed ontvangen door voorbijgangers en andere honden, die vooral nieuwsgierig leken. Maar ondanks dat Toco een cultstatus heeft opgebouwd, is hij nog niet klaar om zijn masker af te doen. Toco vertelde MailOnline in mei vorig jaar: ‘Al sinds ik een klein kind was, wilde ik een dier zijn. Ik denk dat het een verlangen is om te transformeren.

Identiteit

Ik heb erover nagedacht sinds ik me kan herinneren. De hondenliefhebber zei dat hij zijn identiteit en zijn menselijke gezicht voor de wereld verborgen heeft gehouden omdat hij niet beoordeeld wil worden door mensen die hij kent. Ik wil niet dat mijn hobby’s bekend worden,” zei hij, “vooral niet door de mensen met wie ik werk. Ze vinden het raar dat ik een hond wil zijn. Om dezelfde reden waarom ik mijn echte gezicht niet kan laten zien.’ Eind vorig jaar vertelde Toco aan de Mirror dat hij nog steeds niet genoeg zelfvertrouwen heeft opgebouwd om sommige van zijn beste vrienden over zijn hobby te vertellen.

Ik vertel het zelden aan mijn vrienden omdat ik bang ben dat ze zullen denken dat ik raar ben,’ zei hij. Mijn vrienden en familie leken erg verbaasd toen ze hoorden dat ik een dier was geworden. Toco zei dat hij het leuk vindt om ‘dingen te doen die alleen honden doen’. In september probeerde Toco voor het eerst een wandeling in de buitenlucht te maken. In een YouTube-video over de ervaring zei hij dat hij zich ‘nerveus en een beetje bang’ voelde. Ik draag een riem omdat mensen verrast zijn als ze me zien. Ik ben erg nerveus”, zei hij in de video. ‘Herinner je je dromen van toen je klein was? Je wilt een held of een tovenaar zijn.

Bron: Dailymail

walgelijke mannen

‘Walgelijke mannen’ op festival uitgescholden door vrouw die werd lastiggevallen omdat ze een topje droeg

kamers

Vrouw onthult waarom zij en haar vriend in aparte kamers slapen na geruchten over een scheiding