in

Vrouw verdedigt het eten van rauwe kip als onderdeel van dieet ondanks risico op salmonella

salmonella

Een vrouw die rauw vlees eet inclusief ongekookte kip en levers heeft haar ongewone dieet verdedigd ondanks het risico op salmonella.

Onconventionele dieet

Mimi Graff, of @feralfraulein zoals ze bekend staat op TikTok, post regelmatig video’s waarin ze pronkt met haar onconventionele dieet met veel rauw vlees en houdt vol dat ze nooit gezondheidsproblemen heeft gehad, ondanks het risico op salmonella of andere vervelende bacteriële ziekten. Je kunt een van haar video’s hier bekijken: In één clip deelde Mimi ‘wat ik per dag eet’ en legde uit: “Dit is wat ik vandaag at op mijn rauw vlees dieet. Zo ziet mijn koelkast er typisch uit.

“Ik werd wakker en ik had zin in rood vlees. Dus besloot ik mijn kenmerkende steak tartare te bereiden voor het ontbijt, ook al is dat mijn go-to diner.” Naast het rauwe vlees slaat ze ook opgeschudde, rauwe eieren achterover. En ze vertelt haar volgers: “Je kraakt gewoon een paar eieren in een glazen pot en je schudt het – schudden en slikken!” Nah, je bent in orde.

@feralfraulein Replying to @feralfraulein Would you notice if I swapped your #sushi with #rawchicken ?? 😌🍣🍗 #japanesefood #fyp #fypシ #recipe #feralfraulein #rawmeatdiet #rawmeat ♬ Made You Look – Meghan Trainor

Risico op salmonella

Sommige van Mimi’s volgers maakten zich zorgen over de veiligheid van haar dieet. Waarbij één persoon opmerkte: “Je kunt E.Coli en salmonella oplopen door rauw vlees te eten.” En een ander schreef: “Eet geen rauwe kip alsjeblieft, dat is zo gevaarlijk.” In een gesprek met de Daily Star verdedigde Mimi haar dieet tegenover critici. Maar ze gaf toe dat er “legitieme risico’s verbonden zijn aan de consumptie van rauw vlees”.

Ze zei: “Biologisch, grasgevoerd rundvlees is over het algemeen het veiligste type vlees om rauw te consumeren. Ik geloof van ganser harte in bronnen van alle voedsel uit hoogwaardige en biologische bronnen. “Aangezien ik graag rauwe kip eet, voel ik me gelukkig dat ik in een land woon met strikte protocollen inzake salmonella. “De controverse is niet verrassend of verontrustend. Ik ben erg dankbaar voor de duizenden ondersteunende kijkers die ik heb verzameld en hun opmerkingen die me elke dag aan het lachen maken.”

@feralfraulein Replying to @angelargrn #rawegg #primaldiet #rawmeatdiet #rawmeat #carnivorediet #fyp #aajonusvonderplanitz ♬ original sound – Mimi

Bron: Ladbible

aardappel

Vrouw gebruikt aardappel als anticonceptiemiddel en krijgt na twee weken verrassend resultaat

Man met zes vrouwen wil bij elk van hen een baby omdat hij niet wil kiezen