in

Man veroordeeld voor het stelen van 200.000 Cadbury chocolade-eieren

Man veroordeeld voor het stelen van 200.000 Cadbury chocolade eieren
Beeld: YouTube @Creme Egg Goo Games & The Hall of Advertising

Een man is veroordeeld voor het stelen van 200.000 Cadbury chocolade-eieren. Het gebeuren is best wel opmerkelijk, omdat niet iedereen een dag op staat met het plan om een groot aantal chocolade-eieren te jatten. Blijkbaar houdt deze man zielsveel van chocolade dat hij het niet kon nalaten om dit te doen.

Veroordeeld voor het stelen

Joby Pool was omringd door een berg van in folie verpakte chocolade toen de politie hem confronteerde. Toen hij besefte dat hij door de mand was gevallen, gaf hij zich met opgeheven handen over aan agenten zeiden aanklagers. Hij gaat volgende maand voor de rechter moeten verschijnen om tekst en uitleg te geven over zijn handelingen. Met behulp van een gestolen vrachtwagen die voorzien was van een valse kentekenplaat, was hij in staat om een aanhanger vol chocolade-eieren te jatten. Inmiddels heeft de man bij de rechtbank zijn diefstal toegegeven. Volgens een officier van justitie wijst alles uit dat Joby met voorbedachten rade heeft gehandeld. Een van de aanwijzingen om dit te bewijzen is dat hij een metalen molen gebruikt heeft om zich toegang te verschaffen naar de plek waar de eieren zich bevonden.

https://youtu.be/V0eXlnuNy1I
Beeld: YouTube @Breaking Stories

200.000 Cadbury eieren

Zoals eerder aangegeven heeft Joby 200.000 Cadbury eieren gestolen. Deze 200.000 Cadbury eieren had een totale waarde van € 35030.79. Achteraf is gebleken dat Joby zich in het verleden schuldig gemaakt heeft aan soortgelijke misdrijven. Hij is in voorlopige hechtenis genomen en zal binnenkort voor de rechtbank van Shrewsbury verschijnen voor zijn veroordeling. Opmerkelijk is dat de advocaat van de man liet weten dat zijn client op de hoogte is dat een aanzienlijke straf niet ondenkbaar is. Als laatste zei hij: “De 200.000 Cadbury chocolade eieren zijn ongedeerd gebleven en kunnen weer ten verkoop worden aangeboden.”

Bron: 9gag.com

pikante fotoshoot

Gevangenen in een Amerikaanse gevangenis gaan viral na pikante fotoshoot

Man bouwt een stellage rondom een auto die zijn inrit blokkeerde

Man bouwt een stellage rondom een auto die zijn inrit blokkeerde