in

Passagier die vliegtuigdeur probeerde open te maken gearresteerd

Beeld: YouTube @KPRC 2 Click2Houston

Een passagier van een luchtvaartmaatschappij wordt ervan beschuldigd midden in een vlucht op hol te zijn geslagen. En dit had namelijk een dodelijk incident kunnen worden.

Gestoorde passagier

De vrouw, die door de rechtbank geïdentificeerd werd als Elom Agbegninou, zou een stewardess hebben gepasseerd en zij probeerde de zijdeur van het vliegtuig open te breken. De 34-jarige werd tegengehouden door een heldhaftige passagier terwijl de piloten omkeerden om een noodlanding te maken. Southwest Flight 192 was onderweg van Houston, Texas, naar Columbus, Ohio, maar landde in plaats daarvan op de Bill and Hillary Clinton National Airport in Arkansas zodat de vrouw kon worden overgedragen aan de agenten.

Uit gerechtelijke documenten van de U.S. District Court for the Eastern District of Arkansas, geciteerd door nieuwssite Click2Houston, blijkt dat het incident begon toen Agbegninou opstond en zich een weg baande naar de achterkant van het vliegtuig. Daar bleef ze staan en staarde aandachtig naar de deur. Toen het personeel Agbegninou zei dat ze naar het toilet moest gaan of naar haar stoel moest terugkeren, weigerde ze dat en vroeg zeom uit het raam te kijken. De stewardess en twee andere personeelsleden wezen haar verzoek af, waarop het er naar verluidt heftig aan toe ging.

Beschuldigd

De 34-jarige werd ervan beschuldigd langs de stewardessen te schuiven en begon aan het handvat van de uitgangsdeur te trekken. Een passagier vertelde Fox News: “Ze haastten zich naar de achterkant van het vliegtuig om te helpen. Ik dacht aan het ergste geval, waarschijnlijk stort dat vliegtuig neer. Maar ik weet dat de kans daarop erg klein is.” Een andere reiziger hoorde iemand zeggen dat ze ‘de deur probeerde te openen’ en kwam in actie. De passagier worstelde Agbegninou tegen de grond en zette haar daar vast.

Volgens gerechtelijke documenten en ambtenaren werd de man herhaaldelijk in zijn dij gebeten en moest hij haar tanden van zijn been wrikken. De New York Post meldt ze haar hoofd daarna herhaaldelijk tegen de vloer van het vliegtuig begon te slaan. Uit rechtbankdocumenten blijkt dat ze ook de zin herhaalde: “Jezus zei haar naar Ohio te vliegen en Jezus zei haar om de vliegtuigdeur te openen.” Eenmaal veilig op de grond vertelde de vrouw agenten dat ze naar Maryland ging om een pastoor te bezoeken.

Bron: Ladbible

Jongen laat hotdog kruis op hoofd tatoeëren: “mensen zijn totaal verbijsterd”

Passagier woedend: ‘Medepassagier gebruikt attribuut waardoor neerklapbare tafel van stoel niet gebruikt kan worden’