in

Moeder van één onthult dat ze nu ‘orgasmes kan manifesteren’ door te zingen bij een speciaal altaar

orgasmes manifesteren

Een moeder verteld hoe het ‘manifesteren’ van haar orgasmen haar huwelijk hielp genezen nadat ze zich ‘afstandelijk’ begon te voelen tegenover haar partner. En zegt dat ze zelfs seks in hun leven inplannen.

Orgasmes manifesteren

Twee jaar geleden hadden Cassie Brooks, 39 jaar, en haar man Monte, 47 jaar, uit Tennessee, het gevoel dat ze ‘door het lint gingen’ en het moeilijk hadden in hun relatie, wat ook gevolgen had voor hun slaapkameractiviteiten. In een poging hun band nieuw leven in te blazen, stelde de 39-jarige voor iets nieuws te proberen: ‘seksmagie’.

Bij deze praktijk, meestal gespeld als ‘seksmagie’, wordt energie in het lichaam vrijgemaakt en gebruikt om een gewenst resultaat te bereiken. De boekhoudster, die zich bewust inspant om tijd vrij te maken voor seks met haar man, zweert bij de methode en zegt dat het hun huwelijk heeft genezen. Monte en ik werken in tegengestelde tijden en hebben het allebei druk, en we hebben een pittige en actieve achtjarige die ons scherp houdt”, aldus Cassie. We moeten bewust zijn wanneer we echt contact met elkaar willen, en soms is het gemakkelijk om seks opzij te schuiven omdat we moe zijn. Ik hou van mijn man, maar soms heeft hij het emotionele bereik of de spirituele diepgang van een deurknop.

Seksmagie

Voor mij heeft seksmagie onze band verdiept.’ Naast het manifesteren en afstemmen op haar geest, lichaam en ziel om haar hoogtepunt te kanaliseren, zet Cassie ook de scène voor haar partner, die als verpleegster werkt, om zijn zintuigen op te peppen. Om met seksuele magie te beginnen, moet je je intenties en affirmaties opschrijven in een dagboek. Daarna moet je een ‘altaar’ maken.

Volgens een seksbeoefenaar die met SheKnows sprak, moet je voorwerpen verzamelen zoals “bloemen of stenen, haarlokken, vingernagels, menstruatiebloed, gevallen bladeren, kaarsvet of gebonden kruiden” en die allemaal in een doos doen. Chant vervolgens je persoonlijke seksmagick spreuken die je eerder in je dagboek had geschreven. Geloof tenslotte dat je manifestaties tot leven zijn gekomen. Cassie zei: “Een van de specifieke keren dat we sexmagick gebruikten was toen we een grote afstand tussen ons voelden. We waren al een tijdje bezig met ons leven en ons huwelijk, maar we hadden geen echte band.

Bron & Beeld: Dailymail

zonnen

Vrouw krijgt de schrik van haar leven tijdens het zonnen: ‘Dit is precies waarom ik niet in Florida woon!’

McDonald's challenge

Man die 107,95 kg woog gaat viral na belofte om 100 dagen niets anders dan McDonald’s te eten om af te vallen