in

LOLLOL WTFWTF

Vrouw die “meloenen” laat zien in voetbalstadion gaat viraal

Vrouw die tieten laat zien in voetbalstadion gaat viraal
Beeld: Instagram @Caarlagarzaa

Tijdens een voetbalwedstrijd kan het soms heftig aan toe gaan. Dit ervaren de spelers op het veld, maar ook de supporters beleven een bepaalde spanning. Tijdens een doelpunt juichen fans van vreugde en gaan ze letterlijk uit hun dak. Dit deed ook een fan van een club uit Mexico, alleen deed ze dit op een aparte manier in een bomvol voetbalstadion.

Laat “meloenen” zien in voetbalstadion

De fan is een Mexicaans model die een aantal volgers heeft van dichtbij de 70 duizend. In de video, die ze zelf op haar Instagram-account geplaatst heeft, is ze eerst te zien met haar rug tegen de camera. Ze staat op de punt van haar stoel te juichen van een doelpunt. Net zoals haar, zijn er ook andere fans te zien in de video die ook juichen van het doelpunt. Daarna keert ze zich om en realiseert ze zich dat ze gefilmd wordt. Aan de hand van haar gezichtstrekken had ze dit niet verwacht. Maar wat ze daarna doet, is inderdaad reden om viraal te gaan. Ze doet haar shirt omhoog en toont op een spontane manier haar meloenen!

Wat was de reden?

Hoewel haar team gescoord had, rijst er toch de vraag waarom de vrouw hiervoor gekozen heeft. Het bleek dat de vrouw fan is van de Mexicaanse team genaamd Tigres UANL. Dit team nam het op tegen een andere Mexicaanse team. De wedstrijd leek in een gelijkspel te eindigen, toen het team van Tigres een strafschop in de laatste minuten kreeg. Deze strafschop werd gescoord en het team ging alsnog met de winst ervandoor. Voor de vrouw was dit genoeg reden om zo een manier haar ‘support’ te tonen. Dit is dus wat een doelpunt in de laatste minuten van een wedstrijd met zich kan meebrengen.

Bron: zita.be

Beeld: Instagram account @caarlagarzaa

Gabriela geeft maandelijks € 1014.05 uit om op een pop te lijken

Gabriela geeft maandelijks €1014.05 uit om op een pop te lijken

Vrouw besteedt € 177458.75 aan haar 'eendenlippen' en enorme 'meloenen'

Vrouw besteedt € 177.458,75 aan haar ‘eendenlippen’ en enorme ‘meloenen’