in

Man stomverbaasd als hij ontdekt dat we de schillers totaal verkeerd gebruiken

Man stomverbaasd als hij ontdekt dat we de schillers totaal verkeerd gebruiken
Beeld: YouTube @ Dogtooth Media

Een man raakte stomverbaasd toen hij ontdekte hoe een schiller exact gebruikt moet worden. Hij kwam erachter dat we het allemaal verkeerd deden. Soms is het namelijk zo dat we er niet bij stil staan hoe een apparaat precies werkt. Dit heeft de man persoonlijk ondervonden en ook gedeeld met het internet.

Man ontdekt en raakt stomverbaasd

Groenten schillen is een van de minst populaire taken in de keuken, natuurlijk nadat je deze hebt gewassen. Maar een gozer heeft een handige truc gedeeld om je binnen enkele seconden door de wortels en piepers te helpen. Dit nadat hij een handiger manier had gevonden om je eenvoudige dunschiller te gebruiken. De thuiskok ging viraal nadat hij zich realiseerde dat hij jarenlang een van zijn keukengerei ‘verkeerd’ gebruikte. De ontdekking van de man zorgde ervoor dat de online wereld aan het nadenken was over de schiller.

Beeld: YouTube @ Dogtooth Media

De schillers gebruiken we totaal verkeerd

De 51-jarige Tim Smith was bolognese aan het maken in zijn keuken in Nottingham. Hij besloot een hack uit te proberen waarover zijn vriendin hem had verteld. Hij filmde zichzelf terwijl hij zijn dunschiller gebruikte op een manier waarvan velen van ons nooit wisten dat het mogelijk was. Hij liet het apparaat van boven naar beneden draaien en deed hetzelfde in één snelle beweging in omgekeerde volgorde. Zijn truc zorgde ervoor dat hij veel tijd en moeite bespaarde. “Oh mijn god, ik heb net ontdekt hoe ik dit moet gebruiken”, zegt een verbijsterde Smith in de beelden. Na het delen van de video, gefilmd in 2020, werd Smith een online hit. De clip is niet alleen duizenden keren online gedeeld, gebruikers van sociale media hebben het handige proces ook geprezen als iets van een ‘game changer’.

Bron: ladbible.com

Verslaggever krijg de schok van haar leven door mascotte die achter haar kruipt

Verslaggever krijg de schok van haar leven door mascotte die achter haar kruipt

Getrouwd stel leg uit: 'Ze zijn meest bekeken amateurs op Pornhub in 2022!'

Getrouwd stel legt uit: ‘Ze zijn meest bekeken amateurs op Pornhub in 2022!’