in

Vrouw verbaasd door luidruchtige seksgeluiden in aangrenzende hotel kamer: “Geluiden zijn duidelijk hoorbaar!”

seksgeluiden in hotelkamer

Als je op reis bent en in een hotel verblijft, verwacht je meestal een rustige en comfortabele nachtrust. Het komt wel eens voor dat je in een hotel hoort wat er gaande is in de kamers naast je, zoals een koppel dat ruzie maakt. Maar soms kan het voorkomen dat je ongewild wordt geconfronteerd met seksgeluiden uit aangrenzende hotelkamers. Hoewel het een gênante situatie kan zijn, komt het vaker voor dan je denkt. En Samantha Marina Dewhurst, een fitnesscoach die onlangs met haar vriend verbleef in een viersterrenhotel in Praag, was het iets pikanters dan een gewoon meningsverschil.

Seksgeluiden in hotel kamer

Nadat ze zichzelf had buitengesloten van haar kamer, hoorde ze tot haar verbazing enkele ongewone geluiden uit de kamer naast haar. Met een knipoog deelt ze op TikTok: “Wanneer je beseft dat je niet de enige bent die een romantisch weekendje in Praag heeft geboekt.”

De video is inmiddels al meer dan 5 miljoen keer bekeken en heeft veel reacties opgeleverd. Onder de video zijn opmerkingen te lezen als: “Leuk voor hen”, “Oh mijn God, hoe dun zijn die muren? Je hoort echt alles!”, “Is er iemand opera aan het zingen?”, en “Heb ik vorige week ook meegemaakt in Malta. Ze waren zo luid en het duurde zo lang.” De beelden hebben duidelijk herkenning opgeroepen bij anderen die vergelijkbare ervaringen hebben gehad.

@samanthamartinadewhurst Next door aswell 😂😩 #romanticgetaway #romanticholiday #couplecomedy #fyp #foryoupage #doingthedeed #hilarious #prague ♬ original sound – Samantha Martiná Dewhurst

Bron: Zita

man verpest date

Hilarisch moment: “Stille thuiskomst van koppel krijgt onverwachte wending door actie van de man”

weervrouw valt flauw

Weervrouw verliest bewustzijn tijdens live-uitzending: “Ik voel me prima”