in

Vrouw die haar lippen heeft behandelt, ervaart extreem veel pijn na glaasje wijn

Vrouw die lipfiller behandeling gedaan heeft ervaart buitengewone pijn na een glaasje wijn
Beeld: TikTok @mp1997x

Een Britse vrouw heeft een van de pijnlijkste fouten in haar leven gemaakt. Nadat ze een lipfiller behandeling is ondergaan, heeft ze een glaasje wijn genuttigd. Het resultaat was: wakker worden met een opgezwollen gezicht!

Lipfiller behandeling

Morgan Proudlock liet haar lippen vergroten met hyaluronzuur. Dit is een middel die je lippen vergroten na het inspuiten. Na de behandeling kwam ze op het idee om samen het haar vrienden te genieten van een paar glaasjes wijn. Dit besluit zou haar later duur komen te staan. In de video is duidelijk te zien dat ze wakker werd met dikke en opgezwollen lippen. Naar eigen zeggen van Morgan ging dit gepaard met verschrikkelijke pijn. Om het gevoel te beschrijven gaf ze het volgende aan: ‘het ergste wat ze ooit heeft gedaan’.

@mp1997x The worst thing i have ever done, pain was ridiculous #ImTheMainCharacter #CustomersMostLoved #MyBrawlSuper #fyl #lipfiller #sobad #fyp #fy ♬ original sound – 🌟

Buitengewone pijn

‘Toen ik alcohol dronk na lip fillers te hebben genomen en zo wakker werd’, zei Morgan in de video die ze met haar volgers gedeeld heeft op TikTok. In de video is er ook een foto te zien waar haar gezicht helemaal pafferig eruit ziet. Volgens GreatCityMedical.com moet je je 24 uur van alcohol onthouden na een lipinjectie. Alcohol heeft namelijk een bloedverdunnende werking en verhoogt hierdoor de kans op blauwe plekken, ontstekingen en zwellingen.

Wat te doen?

Na een lip filler behandeling is het beter om veel water te drinken in plaats van alcohol. Op die manier houd je je huid gehydrateerd. Morgan liet in de commentaarsectie weten dat het incident een poosje terug is gebeurd en dat ze volledig hersteld is. Zij heeft in ieder geval haar les geleerd en haar verhaal zal zeker dienen als een waarschuwing voor anderen.

Bron: leefspiritueel

Beeld: TikTok @ mp1997x

Vrouw met 'de grootste lippen ter wereld' krijgt nog meer behandelingen

Vrouw met ‘de grootste lippen ter wereld’ krijgt nog meer behandelingen

Amber laat haar rijpe perziken volledig tatoeëren

Amber laat haar grote voorgevel volledig tatoeëren