in

Man die $30 miljoen won, houdt het geheim voor familie voor het geval ze er lui van worden

Beeld: Facebook @OMGVoice

Kijk, soms is het leuk om dingen voor jezelf te houden. Maar een jackpot van 30 miljoen dollar gaat ons te ver. Ja, deze man heeft namelijk besloten om zijn $ 30 miljoen loterijwinst voor zijn vrouw en kind geheim te houden. De reden hiervoor is, omdat hij denkt dat de kennis over het geld hen lui zou maken.

Geheim houden

De man ging zijn prijs ophalen in een kostuum van een stripfiguur om zijn anonimiteit te beschermen. De winnaar, gaf echter zijn naam niet door en staat bekend onder de schuilnaam Li, omdat zijn echte naam niet gepubliceerd mocht worden. En hij kocht namelijk 40 loten voor de trekking. De loten hadden allemaal dezelfde zeven getallen. Wat misschien heel erg vreemd klinkt. Maar het leverde Li een enorme uitbetaling op, omdat de loterij 5,48 miljoen yuan uitbetaalde voor elk winnend lot.

Li ging op 24 oktober naar het Guangxi Welfare Lottery Distribution Centre om zijn prijs in ontvangst te nemen, nadat hij een behoorlijk fortuin had vergaard. Terwijl de meesten dit zouden aangrijpen om met hun familie een feestje te vieren, besloot Li het hen helemaal niet te vertellen. Omdat Li dacht dat het hen lui zou maken. Hij zei: “Ik heb het mijn vrouw en kind niet verteld. Ik ben bang dat ze zich superieur zullen voelen aan andere mensen en in de toekomst niet hard zullen werken of studeren.”

Liefdadigheid

Ja, stel je voor dat je vader het feit dat hij miljonair is voor je verborgen houdt, zodat je een arbeidsethos ontwikkelt. Het klinkt best wel wreed. Maar hij schonk wel vijf miljoen aan liefdadigheid, dus dat is iets. Toch weten we niet zeker hoe hij al zijn nieuwe aankopen gaat verbergen voor zijn familie. En we begrijpen dat het moeilijk kan zijn om je aan te passen aan het winnen van de loterij, zoals miljonair Neil Trotter uitlegde.

Bron: Unilad

Beeld: Facebook @OMGVoice

Vrouw zet haar overspelige ex-vriend op een grappige manier betaald

Vrouw zet haar overspelige ex-vriend op een grappige manier betaald

Vrouw verkoopt haar man een paar meppen voor het kijken naar leuke dame

Vrouw verkoopt haar man een paar meppen voor het kijken naar leuke dame