in

Man doet 321 dagen alsof hij dood is en krijgt rol in CSI

Een man die 321 dagen lang elke dag een TikTok-video plaatste en deed alsof hij dood was, kreeg wat hij wilde namelijk een rol als lijk in CSI: Las Vegas.

Doen alsof hij dood is

Josh Nalley uit Kentucky plaats elke dag video’s op zijn TikTok-account waarin hij deed alsof hij dood was, in de hoop dat de populaire televisieshow hem de rol als lijk zou toewerpen. Na 321 lange dagen van doen alsof hij dood was, werd zijn wens vervuld. CSI: Las Vegas nam contact met hem op nadat zij een van zijn virale video’s hadden gezien, en bood hem aan om een lijk te spelen in een van hun afleveringen.

Josh heeft geen acteer ervaring, maar geeft aan dat hij in de loop der tijd heeft geleerd hoe hij een lijk overtuigender kan portretteren dankzij veel te oefenen. Hij zei: “Ik hou er niet van om voor de camera te spreken, maar ik kan daar liggen en doen alsof ik dood ben met gemak.” “In het begin kon je me zien ademen, of het nepbloed zag er heel slecht uit. Ik heb op gegeven moment het bloed niet meer gebruikt en ben beter geworden in het inhouden van mijn adem.” voegt Josh eraan toe.

@living_dead_josh Tune in September 29th for the season 2 premiere of CSI:VEGAS #foryoupage #fyp #csivegas #thankyou ♬ original sound – Josh Nalley

Restaurant manager

Josh zegt dat hij op het idee kwam nadat hij een vrouw zag posten over hot sauce op TikTok, waarop zij een lading aanbiedingen van winkeliers kreeg. Hij vroeg zich af of hij hetzelfde kon doen om zijn droom rol als een lijk op tv te krijgen.

Hoewel hij niet van plan is zijn dagelijkse baan als manager van een restaurant op te zeggen, heeft Josh nu al een aantal andere aanbiedingen ontvangen om als lijk te spelen. Ondertussen plaatst hij nog steeds video’s van zichzelf waarin hij doet alsof hij dood is, naar eigen zeggen, voor zijn ‘fans’.

@living_dead_josh #fyp #csivegas #foryoupage ♬ Fallen down – Slowed – 「Incørrect」
@living_dead_josh #foryoupage #fyp ♬ Ring of Fire – Johnny Cash

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @living_dead_josh

Dit zijn de 5 best bekeken films en series die je niet mag missen deze week

Vrouw neemt ontslag in verboden outfit

Vrouw in shock: “mijn man verliet me voor mijn dochter toen ze 18 werd “