in

OnlyFans ster die maandelijks € 94272.00 opstrijkt, heeft in het jaar 2022 maar 37 keer gedoucht!

OnlyFans ster die maandelijks € 94272.00 opstrijkt, heeft in het jaar 2022 maar 37 keer gedoucht!
Beeld: Instagram @aella_girl76

Een OnlyFans ster die maandelijks haar rekening met € 94272 spekt, heeft aangegeven dat ze vorig jaar maar 37 keer heeft gedoucht. Misschien ligt het aan het feit dat ze het heel jaar door hard moest ‘werken’. Wat de reden dan ook mag zijn, het bedrag zou niemand haar gratis geven.

OnlyFans ster die maandelijks € 94272 verdient

De best verdienende ster op de populaire site OnlyFans heeft onthuld dat ze in de periode van 2022 slechts 37 douches nam. Aella, die naar verluidt ongeveer € 94272 per maand verdiende op de ongelooflijk populaire site, heeft gezegd dat ze heel weinig douches nam nadat ze haar jaar had bijgehouden op de Daylio-app. Ze onthulde de informatie op Twitter als onderdeel van een samenvatting van haar jaar. Dit stukje informatie over haar weinige douches in het jaar trok de aandacht van mensen. In een van de meest populaire reacties op haar tweet zei een persoon simpelweg ‘>douchte >37’ en liet het daar achter. Dit bewoog Aella ertoe om te zeggen dat het was omdat ze probeert ‘haar natuurlijke huidmicrobioom niet te veel te verstoren’.

Maar enkel 37 keer gedoucht in 2022

De OnlyFans-ster legde uit dat hoewel ze misschien niet zo veel gedoucht heeft, ze toch regelmatig de belangrijke stukjes ‘spotwash’ deed. Wat betreft de mogelijke geur ze zei dat ze ‘het niet kan ruiken’. In gevallen waar ze een beetje rook, was het ‘meestal als ze thuis op internet zat’. Trouwens, er is altijd de beproefde methode om andere mensen te vragen of je stinkt of niet. Hiervoor moet je wel waken of ze niet te beleefd zijn om je de waarheid te vertellen. Velen waren hier helemaal niet van overtuigd, met één persoon die zei dat het idee om slechts 37 keer per jaar te douchen heel krankzinnig overkomt.

Bron: ladbible

Beeld: Instagram @aella_girl76

Moeder filmt reactie van vader: 'Heeft niet door dat zijn zoon in een datingshow verschijnt'

Moeder filmt reactie van vader: ‘Heeft niet door dat zijn zoon in een datingshow verschijnt’

Verslaggever krijg de schok van haar leven door mascotte die achter haar kruipt

Verslaggever krijg de schok van haar leven door mascotte die achter haar kruipt