in

Man beweert dat hij door zijn baas verborgen werd gehouden vanwege zijn tatoeages

verborgen
Beeld: Instagram

Een 43-jarige man wiens lichaam voor ‘90% bedekt is met inkt’ beweert dat zijn baas hem heeft verborgen vanwege zijn knoestige inkt.

Verborgen

Matthew Whelan, ook wel bekend als King Of Ink Land, vertelde over zijn alternatieve look en waarom hij denkt dat het zijn professionele leven zo heeft beïnvloed. King, die uit Birmingham komt, heeft onthuld dat hij te maken heeft gehad met discriminatie op de werkvloer tijdens zijn baan bij een callcenter. De man, die ook wel de ‘meest getatoeëerde man van Groot-Brittannië’ wordt genoemd, heeft momenteel meer dan 300 tatoeages over zijn hele lichaam en beweert dat hij tijdens een ‘kantoorwijziging’ voor het management verborgen werd gehouden vanwege zijn zwaar getatoeëerde uiterlijk. Hij vertelde de Daily Star in 2022: “Je legt jezelf ultieme beperkingen op door er anders uit te zien. Dat geldt niet alleen voor alternatieve mensen.

“Eigenlijk is de reden waarom je geen baan krijgt niet omdat je er totaal anders uitziet, maar omdat mensen je geen baan geven.” King zei verder dat de reden hiervoor ‘ook afhangt van de industrie en hun kledingvoorschriften’. “Ik denk dat een dresscode gewoon dat zou moeten zijn – kleding,” verklaarde hij, voordat hij onthulde: “Dit uiterlijk, deze extreme alternatieve look kan mensen beperken en heeft mij in het verleden beperkt, zelfs toen ik in dienst was. “Ik werd van het ene kantoor naar het andere doorgeschoven toen ik in een callcenter werkte. De managers kwamen naar boven en dus besloten ze om het kantoor te verplaatsen.

Verhuizen

Hij ging verder: “De persoon die ze lieten verhuizen was ik. Ik werd van de ene kant van het kantoor naar beneden verplaatst als de managers naar boven kwamen.” Het lijkt er echter op dat de vermeende discriminatie op de werkvloer King niet van zijn stuk heeft gebracht, want sindsdien heeft hij een carrière opgebouwd in verschillende acteerrollen – waaronder een rol in BBC’s Doctors. Maar gezien zijn extreme uiterlijk is King typecast in rollen als gevangene: “Ik ga toch niet als acteur opduiken in Downton Abbey, toch?

“Tenzij ik een alternatieve scène heb of iemand aan het trippen is of zoiets, denk ik.” Dat zou pas leuk zijn om naar te kijken. Hoewel hij in een paar programma’s heeft gespeeld, heeft King een ‘stereotiepe rol’ gekregen die ‘meestal gevangenen’ zijn. Ondanks de gemengde reacties op zijn tatoeages, heeft de man gezegd dat hij niets zou veranderen, omdat hij van zijn leven kan genieten als een ‘levend kunstwerk’.

Bron: Ladbible

wijn

Passagier geschokt nadat echtpaar vroeg om geen wijn te drinken tijdens vlucht

fulltime baan

Man legt uit waarom hij nooit een fulltime baan wil en van plan is om tot zijn 50e bij zijn moeder te blijven wonen