in

Vrouw van 37 die zeven volledige maaltijden per dag verslindt, verdient bijnaam SHE-HULK

maaltijden
Beeld: Instagram @fafafitness11

Een vrouw onthuld hoe ze elke dag zeven maaltijden verslindt om haar ongelooflijk gespierde lichaamsbouw te bereiken terwijl ze naam maakt op sociale media.

Zeven volledige maaltijden

Rapha Araujo, die online FaFa Fitness heet, heerst als de spierbundel She-Hulk – met een waanzinnig figuur en een onverzadigbare eetlust. De 37-jarige bommenvrouw uit Rio de Janeiro, Brazilië, heeft de harten veroverd van 2,1 miljoen TikTok-volgers die maar niet genoeg kunnen krijgen van haar Hercules-kunsten.Rapha heeft haar uitpuilende biceps, gescheurde buikspieren en gespierde benen te danken aan de zeven volledige maaltijden die ze per dag eet, waaronder kip, zalm, biefstuk en zes eieren. Als ze niet aan het pompen is of aan het pronken is met haar aanwinsten, deelt Rapha haar slopende trainingsroutines en verslindt ze de vele maaltijden.

En hoewel ze weet hoe belangrijk het is om haar lichaam in de sportschool vorm te geven, heeft ze ook haar voeding in balans en wisselt ze dagen met veel koolhydraten af met dagen met weinig koolhydraten. De fitnessfanaat eet zeven maaltijden per dag en zorgt ervoor dat haar gerechten boordevol proteïnen en verse ingrediënten zitten. Op een gemiddelde dag begint ze met het eten van twee porties rijstroom en drie hele eieren. Voor haar tweede maaltijd eet ze witte rijst en nog eens drie eieren. Voor de maaltijden drie tot en met zeven eet ze witte rijst met kip, biefstuk of zalm.Op een normale dag bestaat mijn pre-workoutmaaltijd uit een eiwitshake met rijstcrème, wei-eiwitpoeder en ongezoete amandelmelk.

Beeld: Instagram @fafafitness11

Intensieve training

Na een intensieve training vul ik mijn energie aan met een stevige portie rijst, kip of biefstuk en broccoli. Voor mijn derde maaltijd combineer ik eieren en asperges, gevolgd door een eiwitshake, Karbolyn-poeder, wei-eiwit en wat fruit en kwark voor mijn vierde maaltijd. “Mijn vijfde maaltijd bestaat meestal uit rijst, vis en broccoli, en voor mijn zesde maaltijd schotel ik wat avocado en vijf eiwitten voor”, legt de She-Hulk uit aan DailyMail.com. En hoewel ze een gezonde routine aanhoudt, staat ze zichzelf ook toe om te genieten en heeft ze ‘cheat meals’ op woensdag en zaterdag.

Ze vertelde DailyMail.com: ‘Ik val niet af door koolhydraten te eten en ik geniet van een cheeseburger en frietjes als cheat meal. Rapha legde uit dat wanneer je consequent traint, je lichaam meer calorieën nodig heeft. Ze voegde eraan toe: “Het is eigenlijk heel fascinerend. Als je overvloedig eet en een consistente trainingsroutine aanhoudt, worden je spieren op natuurlijke wijze dikker en meer gedefinieerd. Deze transformatie heeft een domino-effect: hoe meer spieren je opbouwt, hoe meer calorieën je lichaam op natuurlijke wijze verbrandt gedurende de dag. Het is een prachtige synergie waarbij je toewijding aan fitness je fysiek versterkt en je verandert in een efficiënte calorieverbrandende machine.

Bron: Dailymail

Beeld: Instagram @fafafitness11

Volgens oma van 100 is dit het geheim van een lang leven!

lip tattoo

Lip Tattoo: De Nieuwe Trend in de Wereld van Lichaamsversiering