in

Man wint jackpot van $ 470k na fout van nieuwe kassière

kassière
Beeld: Unsplash

Deze man won de jackpot van $ 470K nadat een kassière een van de meest welkome fouten van zijn leven had gemaakt.

Fout nieuwe kassière

De man, wiens naam nog niet bekend is gemaakt, was een bekend gezicht in het tankstation. Zijn routine was even voorspelbaar als klokwerk: hetzelfde lotto-spel, dezelfde dag, dezelfde tijd. Echter, toen hij op een maandag zijn gebruikelijke ‘Cash4Life’ ticket wilde kopen, ontmoette hij een nieuwe cassière. Door een tikfout kreeg hij een “Multi-Match” ticket. De cassière kon niets anders doen dan zijn fout toegeven en zich verontschuldigen.

Dagen verstreken, en de man checkte zijn ticket met de Lottery mobiele app. Tot zijn verbazing ontdekte hij dat zijn “Multi-Match” ticket maar liefst $580.000 (£470k) waard was. “Toen ik na mijn werk naar huis ging, stopte ik bij de winkel en scande het ticket. Ik maakte een foto van het bericht om te bewijzen dat het waar was,” zei hij enthousiast.

Medische sector

Zijn vrouw, die in de medische sector werkt, dacht eerst dat het een grap was. “Als iemand dit verdient, is hij het wel,” zei ze. “Hij is een hardwerkende man, een goede echtgenoot en een geweldige vader.” Met zijn nieuwe fortuin heeft de gelukkige winnaar grootse plannen. Hij wil de studieleningen van zijn kinderen afbetalen, schulden vereffenen en een verzorgingstehuis voor ouderen opzetten. En ondanks deze fortuinlijke wending, blijft de Powerball jackpot groeien, met nu een verbazingwekkende £481,517,340 in de pot. Het bewijst, maar weer dat het leven vol onverwachte wendingen zit, en soms kan een eenvoudige fout leiden tot een onverwachte schat. Dus, de volgende keer dat je een fout maakt, wie weet welke gouden mogelijkheden er om de hoek liggen?

Beeld: Pexels/Unsplash

50 cent concert

Vrouw Bevalt Tijdens Concert van 50 Cent

beroemdheid

Instagram Beroemdheid die tekeer gaat tegen passagiers wordt gefilmd