in

WTFWTF

Moeder onthult: “Het lijkt misschien hard, maar ik begin mijn zesjarige zoon te haten”

zesjarige
Beeld: Pexels

Een gefrustreerde moeder heeft ouders geschokt nadat ze zei dat ze ‘haat’ en ‘walging’ voelt voor haar zesjarige zoon omdat hij zichzelf blijft bevuilen.

Haat op zesjarige zoon

Candice*, uit de VS, zei dat ondanks dat hij kort na zijn tweede zindelijk was geworden, hij op zijn derde begon terug te vallen. Ze zei dat ze verschillende opties had geprobeerd om haar zoon te helpen, waaronder artsen, psychologische therapie, fysiotherapie, bezigheidstherapie en laxeermiddelen – maar niets hielp. Candice zei dat ze ‘wilde dat ze nooit een kind had gehad’ vanwege het voortdurende probleem. Dit lijkt misschien hard, maar ik word er gek van,” schreef de moeder. Ik ben op het punt gekomen dat ik haat en walging voor hem voel, omdat niemand van ons een normaal leven kan leiden.

Ze voegde eraan toe: ‘Ik kan hem niet met vrienden laten omgaan, ik kan hem nergens mee naartoe nemen, ik kan niet op vakantie, lange autoritten of zelfs naar het park omdat hij constant in zijn broek schijt. De moeder onthulde dat haar zoon zich geen zorgen lijkt te maken over zijn gedrag. Ik weet letterlijk niet hoe ik dit moet stoppen. (Mijn zoon) ziet niets verkeerds aan hem en elke keer als ik vraag waarom heeft hij geen reden of vertelt hij me een verzonnen verhaal over waarom hij het doet,’ zei Candice.

Geen vrienden

Ik weet dat het verzonnen is, omdat het letterlijk elke keer verandert. Hij zegt dat hij het prima vindt dat hij stinkt en daardoor geen vrienden heeft. Al zijn neefjes en nichtjes lachen hem uit – en de kinderen op school ook, maar het kan hem gewoon niets schelen. Zelfs de dokters weten niet wat ze moeten doen,” zei ze. De moeder zei ook dat ze overwoog om haar zoon van school te halen vanwege het probleem. Candice beweerde dat haar kinderarts haar vertelde om ‘het kind te laten stoppen’ in plaats van enig ander advies te geven. Ze heeft hem ook drie keer laten onderzoeken op een Autistisch Spectrum Stoornis, maar de testen waren negatief. Alsjeblieft, help me!” riep de gefrustreerde moeder.

Velen deelden soortgelijke verhalen over familieleden die tot op latere leeftijd weigerden naar het toilet te gaan. Mijn broertje had dit ook en het spijt me te moeten zeggen dat het tot ver in zijn tienerjaren duurde. Het was heel moeilijk om mee om te gaan, mijn moeder nam hem ook mee naar elke dokter en specialist die je maar kunt bedenken, totdat hij uiteindelijk gediagnosticeerd werd met autisme,’ schreef een man. Een van mijn neven was zo tot ongeveer 16 of 17 jaar, en op een dag stopte het gewoon, we weten nog steeds niet zeker waarom,” schreef een ander. Een moeder deelde nuttig advies over de situatie. Mijn achtjarige kind was op die leeftijd ook zo,” schreef ze.

Bron: Dailymail

houding

Deze vrouw vertoont altijd dezelfde houding wanneer de rekening moet worden betaald

bed gedeeld

Vrouw onthult: “Mijn vriend heeft het bed gedeeld met een andere vrouw en vindt dat oké”