in

Vrouw gaat op date met man die 38 jaar ouder is: ‘Ik hou ervan hoe oudere mannen eruit zien’

Sara Russi is recentelijk weer single en is op zoek naar liefde. En ze heeft namelijk een date met een man die maar liefst 38 jaar ouder is. Hoe zal dat gaan?

38 jaar ouder

Sara is sinds 4 maanden single en heeft een blind date met de 68-jarige Jerry. ‘’Ik hou van het daten van oudere mannen. Ik wil dat ze minstens 50 jaar of ouder zijn. Ik date graag oudere mannen omdat ze over het algemeen volwassener zijn. Ik hou van hoe ze eruitzien’’ bekend de vrouw.

Ook vindt ze het belangrijk om een connectie te hebben en gemeenschappelijke interesses te kunnen delen. Ze zegt te worstelen met daten omdat zij op een populaire sensuele site content maakt en veel mannen hier zich niet comfortabel bij voelen. “Ik ga meestal voor mannen die dezelfde doelen hebben als ik, mannen die in de entertainmentindustrie werken” zegt het “Only” model. Sara date regelmatig en zo ook meerdere mannen tegelijk. Ze maakt zich klaar voor de blind date met Jerry, die acteur, stand-up comedian en life coach is.

Blondines

Jerry zegt zelf geen bepaald type vrouw te hebben waar hij voor gaat, maar zijn voorkeur gaat wel uit naar blondines omdat zijn ex-vrouw een brunette is. De 68-jarige man vindt het roze haar van Sara echter geen probleem en zegt ook wel van jonge vrouwen te houden. Nadat Jerry heeft uitgelegd hoe hij in het vak van stand-up comedy is gerold, valt het onderwerp dan toch op Sara’s beroepskeuze. “Ik vind het geweldig. Nee, echt. Nee, ik vind het geweldig. Ik denk dat mensen zo preuts”, zegt Jerry sportief. “Dit is jouw zaak. Mensen zijn zo hypocriet, want ze praten zo in het openbaar, maar dan abonneren ze zich in het geheim. Weet je, dus ik vind het fantastisch.” gaat hij verder. Het lijkt er zelfs even op of hij Sara wel eens gespot heeft terwijl ze aan het werk was.

De date lijkt goed te gaan vind Sara: “hij is erg aardig, interessant en ziet er niet slecht uit. Ik was erg opgelucht toen ik hem zag en zag dat hij mijn type was”. Toch moet ze aan Jerry bekennen dat zij momenteel ook een andere man date wat zorgt voor een ongemakkelijke sfeer. “Het was leuk zolang het duurde. Het was waarschijnlijk mijn kortste date ooit, maar ze is schattig en lief. Ze vond me grappig, en dat telt wel omdat ik comedy doe. Ik ga zeker niet van de reling in de oceaan springen. Het was leuk, en ze is een lief meisje.” Sara zegt zelf Jerry erg grappig te vinden en zou graag naar een van zijn shows komen kijken. Of dat hun tweede date wordt is nog maar de vraag.

Bron: YouTube

Afbeelding: Truly

trouwdag van haar dromen

77-jarige vrouw trouwt met zichzelf en draagt de trouwjurk van haar dromen

betalen

Passagier trekt 2,5 kilo van haar kleren aan om geen overgewicht te betalen op de luchthaven