in

Vrouw steekt huis in brand na frustratie over Evri-robot

Huis in brand steken

Een boze vrouw besloot een huis brand de fake, omdat Evri twee van haar pakjes kwijt was.
En omdat de bezorgdienst haar een maand lang “negeerde”.

Huis in brand steken

De gefrustreerde bedrijfseigenaar stuurde pakketten uit voor twee klanten die hun geld terug eisten, omdat de bestellingen nooit waren aangekomen. Daarop besloot ze dat de enige manier om Evri’s aandacht te trekken was door (te doen alsof) haar huis in brand was.

De 27-jarige stuurde Evri vervolgens nep beelden van een willekeurig huis in brand. En raad eens het hoofdkantoor reageerde meteen op haar bericht. Ze bekende de leugen, maar zei dat er ‘extreme maatregelen’ nodig waren om een reactie van een mens en niet van een robot te krijgen. “De klanten bereikten me met de vraag waar het pakket was en wilden een terugbetaling”, legde Sania uit. “Ik ben bereid om het te zoeken, ik ga ze niet vertellen dat het hun probleem is en dat ze het zelf kunnen oplossen. “Ik was ten einde raad, omdat ik de artikelen had verstuurd en werd achtervolgd voor een terugbetaling, ik wilde alleen weten waar de pakketten waren. Daarnaast probeerde ik ook te bellen, maar het is zo moeilijk om ze te bereiken. Het is een robot en aan het eind staat er ‘dank u, tot ziens, ga naar onze website’. Ik e-mailde en kreeg geen antwoord.

Onderzoek starten

“Live Chat bracht me uiteindelijk in contact met iemand. Ik begon een gesprek, ze gaven me een referentienummer en zeiden ‘iemand zal contact opnemen’, dus ik antwoordde met ‘help, uw koerier heeft mijn huis in brand gestoken’. “Ze vroegen om twee foto’s om een onderzoek te starten, dus ik ging op Google en vond een huis in brand. “Het is slecht en mensen hebben me gemaild dat het iemands echte huis is, maar ik probeer dat niet in mijn voordeel te gebruiken. Ik wilde gewoon dat iemand me belde, ik wilde geen bericht.

“De volgende dag werd ik gebeld. Het was een dame die klonk alsof ze van het hoofdkantoor kwam, alsof ze de echte was. Ze zagen duidelijk de brand en dachten ‘oh, dit is ernstig’. “Ze zei dat ze begreep dat een koerier mijn huis in brand had gestoken en ik zei dat dat niet zo was, maar dit is de mate waarin ik moest gaan om iemand te pakken te krijgen.” Toen vroeg ik haar, nu ik haar aan de telefoon had, of ze me kon helpen en dat deed ze. Ze wist waarschijnlijk dat ik veel had gedaan om haar te laten helpen.” Een woordvoerder van Evri zei: “Het spijt ons te horen over Sania’s ervaring.

Bron: Ladbible

Stuurt hond van ex een bericht

Vrouw opgesloten voor het sturen van facebook-berichten aan de hond van haar ex-vriend

Taxi

Vrouw onthult slimme, maar ‘angstaanjagende’ gewoonte die ze in een taxi heeft zien