in

Vrouwelijke bodybuilder onthult: “gemene trollen zeggen dat ik op een man lijkt”

Vrouwelijke bodybuilder onthult: "gemene trollen zeggen dat ik op een man lijkt"
Beeld: Instagram @levelup_fitness_adele

Bodybuilder en moeder van één kind Adele MacGillivray heeft kritiek gekregen, omdat ze te gespierd zou zijn. De 28-jarige fitnessfanaat beweert echter dat ze zich nog nooit zo vrouwelijk heeft gevoeld.

Vrouwelijke bodybuilder

Adele begon haar fitness reis in 2016 en na drie jaar beeldhouwen won ze haar eerste bodybuildingwedstrijd. Na de geboorte van haar zoon Alex zorgde ze voor een record herstel, want slechts zes maanden later won ze opnieuw een gouden medaille. De gespierde moeder is verliefd op alles wat met fitness te maken heeft en het kan haar niet schelen wat de trollen over haar te zeggen hebben. “Meerdere mensen hebben me een man genoemd en gezegd dat ik te gespierd ben”, heeft ze onthuld. “Mensen hebben gezegd ‘je bent groter dan de gemiddelde man’ en ‘denk je eigenlijk dat dat uiterlijk aantrekkelijk is?'”

Harde woorden

Adele, die getrouwd is met personal trainer Robbie, bekende dat de harde woorden haar in het begin hebben geraakt. “Ik zou zeggen dat het me in het begin wel raakte, omdat ik niet echt veel mensen om me heen had die het begrepen.” Ze besloot toen om de trollen te negeren en zich op het positieve te richten, omdat ze “echt van de sport houdt”. Adele is het bewijs dat je tegelijkertijd heel gespierd en vrouwelijk kunt zijn. Ze beschrijft zichzelf als “heel meisjesachtig”, omdat ze houdt van wimpers, extensions en zonnebank.

Ze ontmoette haar man toen ze in dezelfde sportschool trainde als hij. De twee voelden meteen een band en ze delen een sterke passie voor fitness. Adele wil nu andere moeders inspireren en laten zien dat alle fitnessdoelen haalbaar zijn, hoeveel kinderen je ook hebt. “Het is het beste gevoel ter wereld om te kunnen laten zien wat je kunt doen direct na de bevalling”, zei ze. Ze gebruikt Instagram om fitness-gerelateerde content te delen en mensen te inspireren met haar opgewekte en positieve persoonlijkheid.

Bron: Thoughtnova

Beeld: Instagram @levelup_fitness_adele

Man keihard afgewezen na topless huwelijksaanzoek bij hockeywedstrijd

Vrouw door buren gewaarschuwd broek aan te trekken middels een brandbriefVrouw door buren gewaarschuwd broek aan te trekken middels een brandbrief

Vrouw krijgt briefje van buren met lastig verzoek: “doe alsjeblieft een broek aan”