in

Man die 20 minuten schijndood was verteld wat hij gezien heeft en hoe het zijn leven heeft veranderd

Man die 20 minuten schijndood was verteld wat hij gezien heeft en hoe het zijn leven heeft veranderd
Beeld: YouTube @ Prioritize Your Life

Een man die 20 minuten stierf, vertelde over zijn opmerkelijke ervaring. Scott Drummond, een man in de zestiger jaren, was net 28 toen hij zijn duim ontwrichtte bij een ski-ongeluk en een routine-operatie moest ondergaan om de blessure te herstellen. Maar de operatie liep niet volgens planning waardoor Scott voor 20 minuten schijndood was.

Wat de man zich kan heugen

Een van de verpleegsters in de operatiekamer verknoeide Drummonds chirurgische ingreep en hij herinnerde zich dat ze schreeuwde: ‘Ik heb hem vermoord!’ terwijl ze de kamer uit rende. Aan Prioritize Your Life gaf Drummond aan dat hij zich herinnerde een gevoel in zijn arm te hebben en daarna plotseling zweefde boven zijn lichaam en naar de operatietafel keek. “Ik keek naar elke steek die in mijn duim werd gestoken” vertelde hij. Drummond herinnerde zich ook dat hij een aanwezigheid naast hem voelde. Terugkijkend is Drummond ervan overtuigd dat de persoon die bij hem was, God moest zijn geweest. Het wezen dat geen gezicht had voerde hem vervolgens naar een veld vol prachtige bloemen. Drummond vervolgde: “Ik keek naar links en daar stonden een paar hele grote hoge bomen, en ik herinner me dat het de meest ongewone uitziende bomen waren. Ze waren heel hoog met veel bladeren.

YouTube @ Prioritize Your Life

20 minuten schijndood

“Het volgende dat ik wist, was dat de persoon die me daarheen had begeleid er niet meer was. Ik was er alleen, maar het was zo vredig” gaat Drummond verder. Toen Drummond de wolk bereikte, stak een arm erdoorheen en zei tegen hem: ‘Het is nog niet jouw tijd. Je hebt nog meer dingen te doen.”. Terwijl de arm zich terugtrok in de wolk, werd Drummond teruggetrokken in zijn eigen lichaam, liggend op een operatietafel. Vanaf dat moment was het voor hem duidelijk dat hij schijndood was en dat hij beter moest omgaan met zijn tijd hier op aarde.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @ Prioritize Your Life

Tips om een oplichter te herkennen op Marktplaats!

Hasbulla beweert dat hij te jong is om aan trouwen te denken en te daten

Hasbulla beweert dat hij te jong is om aan trouwen te denken en te daten