in

Koppel die 59 jaar samen is, wordt blij gemaakt met 100ste kleinkind!

Koppel die 59 jaar samen is, wordt blij gemaakt met 100ste kleinkind!
Beeld: FB @ TVA Nouvelles

59 jaar lang liefde en leed delen met elkaar delen is niet niks. Een koppel die hierover wel kan praten, is blij gemaakt met hun 100ste kleinkind. Het is niet eenieder gegund om zo een lange periode met elkaar door te brengen. Maar dat niet alleen, het is ook niet iedereen gegund om 100 kleinkinderen te hebben. Dit koppel mag zich zeker gelukkig prijzen dat ze dit alles mogen meemaken.

100ste kleinkind verwelkomen

Deze bijzonder koppel wordt gevormd door Leo en Ruth Zanger. Ze hebben het geluk gehad 100 kleinkinderen te mogen verwelkomen. Hun 100ste kleinkind is ook hun 46ste achterkleinkind. Jaxton Leo is een van de nieuwste familie lid. Hij is de zoon van kleinkind Austin en zijn vrouw Ashleigh. De familie Leo is een heel grote familie, maar dat doet niets af aan het feit dat ze allemaal een hechte band met elkaar hebben. De meeste familieleden wonen in de buurt en tijdens feestdagen ontmoeten ze elkaar op een centrale plek. In de meeste gevallen is zo een centrale plek een kerk die afgehuurd moet worden.

Familie heeft een hechte band

Een bijeenkomst wordt altijd goed georganiseerd. Iedereen van de familie weet precies waarmee hij of zij bezig is. Toen Leo en Ruth in het huwelijksbootjes stapten, hadden ze geen idee dat hun familie zo groot zou worden. De familie is zo groot dat ze zelfs grappen maken over het beginnen van een eigen stad. Leo is ontzettend blij met zijn familie en zei het volgende: “De goede God bleef ze maar sturen.” Ook Ruth had wat te zeggen over de grootte van de familie: “Er is altijd ruimte voor nog een.”. Zo een grote familie en toch nog een hechte band hebben is best wel indrukwekkend.

Bron: nl.newsner.com

Werelds dikste vrouw ziet er na 6 zes totaal anders uit!

Werelds dikste vrouw ziet er na 6 zes totaal anders uit!

Drink coach

Drink Coach legt uit waarom stoppen met alcohol in januari misschien niet de beste optie is