in

YouTuber schokt fans nadat hij kijkers per ongeluk heeft geflitst tijdens een livestream wedstrijd

YouTuber
Beeld: YouTube

Een populaire YouTuber heeft inderdaad het internet doorbroken nadat hij per ongeluk zijn kijkers had geflitst tijdens een livestream wedstrijd.

Youtuber schokt fans

IShowSpeed, 18 jaar uit Cincinnati, Ohio, die maar liefst 19,5 miljoen YouTube-abonnees heeft, heeft het internet op zijn kop gezet na een bewogen videospelletje Five Nights at Freddy’s. Tijdens de livestream bracht de gamer, ook bekend als Darren Watkins Jr, de show naar een ander niveau door een seksuele toespeling te maken op een personage en een duwende beweging uit te voeren. Terwijl hij die beweging maakte, ontblootte hij zichzelf per ongeluk via zijn korte broek voor 25.000 kijkers, voordat hij ‘Oh, mijn God’ riep en de stream haastig beëindigde. Fans hebben de influencer sindsdien gekroond met de nieuwe bijnaam ‘IShowMeat’ en velen gingen naar Twitter, nu bekend als X, om hun mening te geven over het ongeluk.

Een onderzoekende geest vroeg: ‘Waarom hebben kerels het over de grootte van het vlees van IShowspeed? Iemand grapte: ‘De leidinggevenden van YouTube vragen zich af wat ze met IShowSpeed moeten doen nu hij #IShowMeat is’. Een gebruiker zei geschokt: ‘Hoe kan iemand zijn vlees aan een stel kinderen laten zien? Walgelijk’. Bro zag zijn hele carrière voorbij flitsen’ voegde een ander eraan toe. Ondertussen onthulde één persoon dat ze ‘getraumatiseerd’ waren door het incident. ‘Waarom IShowSpeed? Ik keek naar de stream en nu ben ik getraumatiseerd’. Het virale incident is het zoveelste eigenaardige moment in het leven van de superster. Vorige maand nog deelde hij zorgwekkende video’s van zichzelf in het ziekenhuis met clusterhoofdpijn.

Gezwollen oog

In de video’s op zijn YouTube-kanaal heeft de internetpersoonlijkheid zichtbaar pijn met een gezwollen oog en een oog dicht. Hij postte een video achterin een ambulance die met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht, en daarna nog een in het ziekenhuis. In een van de video’s zei hij: “Mijn oog puilt uit. Het voelt als een steek, het voelt alsof iemand in mijn oog steekt met een mes, boem, boem, boem. Ik wilde jullie een update geven want ik weet niet wat er met me aan de hand is. En ik wil dat jullie altijd bij me zijn tot ik sterf.

Ik weet het niet man, als ik weer thuis ben ga ik waarschijnlijk een beetje chillen van het reizen omdat er veel gaande is.’ De influencer staat vooral bekend om zijn livestreams waarin hij vooral videogames speelt, waaronder Roblox, Fortnite en FIFA – hij is ook herkenbaar aan zijn liefde voor voetballegende Cristiano Ronaldo.

Bron: Dailymail

overwinning

Bokster toont moed na intens bevochten overwinning: “ze aarzelde geen moment!”

Walvissen

Unieke beelden vastgelegd: drie walvissen springen gelijktijdig uit het water