in

Man bedenkt een meesterlijk plan om zijn haaruitval te camoufleren!

Man bedenkt een meesterlijk plan om zijn haaruitval te camoufleren!
Afbeelding: Screenhots YouTube kanaal Camilo Morales Droguett

Haaruitval is iets waarmee je helaas geconfronteerd kan worden in het leven. Maar een man bedacht wel een meesterlijk plan om dit bij hem te camoufleren. Het plan van de man is weliswaar wel gewaagd, maar wie niet goed oplet, trapt er inderdaad erin.

Man bedenkt meesterlijk plan

Tatoeages heeft in verschillende culturen een bepaalde betekenis en waarde. Aan de andere kant zijn er mensen die dit zetten puur omdat ze het gewoon leuk vinden. Wat we wel zien is dat het zetten van tatoeages de laatste tijd een andere wending genomen heeft. Zelfs mensen die een verkeerde tatoeage hebben laten aanbrengen, zijn in staat geweest om het alsnog te corrigeren. Soms lukt het om deze te verwijderen met een speciale laser of soms gaat een andere tattoo artiest het helemaal transformeren naar een echt kunstwerk. Er zijn dus verschillende groepen die om uiteenlopende redenen besluiten om een tattoo te zetten. Een man die te kampen heeft met haaruitval, heeft kans gezien om het zetten van een tattoo nuttig te maken in dit kader. In de volgende alinea meer over wat de man precies gedaan heeft.

Beeld: YouTube @ Camilo Morales Droguett

Haaruitval camoufleren

Haaruitval is iets waarmee we niet mee geconfronteerd willen worden. Er zijn mensen die zich hierbij neerleggen en er zijn weer anderen die een oplossing voor zoeken. Maar deze man heeft een meesterlijk idee bedacht om haaruitval tegen te gaan. Hij is namelijk regelrecht naar een studio gegaan om een pruik haar op zijn hoofd te laten tatoeëren. Op die manier weet je niet eens dat hij te maken heeft met haaruitval. De actie van de man kan vooral gezien worden in het gegeven dat de man zielsveel van zijn haar hield. Op het moment dat deze begon af te vallen vond hij het heel erg.

Bron: curioctopus.nl

Reiziger heeft trek in een veganistische maaltijd tijdens vlucht:'Krijg een banaan voorgeschoteld!'

Reiziger heeft trek in een veganistische maaltijd tijdens vlucht: ‘Krijg een banaan voorgeschoteld!’

toilet

Vrouw beleefd bizar moment op het toilet