in

43-jarige deelt haar onverwachte ervaring na een trio: “Ik vond mijn man te klein geschapen”

Trio
Beeld: Pexels

Het hebben van een trio is een fantasie waar veel mensen van dromen. Maar wanneer die fantasie werkelijkheid wordt, kan het resultaat soms tegenvallen. Voor Lizzie (43) uit Limburg leidde haar ervaring zelfs tot een geheel andere conclusie. Na een nadere inspectie kwam ze tot de ontdekking dat het geslachtsdeel van haar man “te klein” was.

Onverwachte ervaring na trio

“Lizzie en ik zijn al 16 jaar getrouwd. We hebben samen vier kinderen en ik had eigenlijk niets te klagen over ons seksleven. Ik vond het prima,” vertelt Lizzie. “Maar vorig jaar stelde mijn man voor om het wat spannender te maken en suggereerde een trio. Ik moest er even over nadenken, maar uiteindelijk besloot ik ermee in te stemmen.”

“Ik dacht dat het geen kwaad kon,” zegt Lizzie, “maar dan wel met een man erbij. Ik zou het niet kunnen verdragen om mijn man met een andere vrouw bezig te zien. Maar tot mijn verbazing stemde mijn man ermee in, wat betekende dat ik verwend zou worden door twee mannen.” “Maar ja, waar vind je een man die zich bij een stel wil voegen?” vraagt Lizzie zich af. “Uiteindelijk besloten we naar een parenclub te gaan, wel in Duitsland, want ik zou me doodschamen als ik bekenden tegen zou komen. Toen we op vrijdagavond aankwamen, vond ik vrij snel een man die mee wilde doen. Hij stelde zich voor als Steven, en zijn huidskleur was donker maar niet te donker.”

Beeld: Pexels

Een onverwacht plezier

“Ik vond het leuker dan ik had verwacht en genoot er echt van”, vertelt Lizzie. “Mijn man zag dat ik aan het genieten was, en dat gaf hem op zijn beurt weer enorm veel plezier. Maar nu zit ik met een probleem.” “Het geslachtsdeel van de andere man was veel groter dan dat van mijn man,” bekent Lizzie eerlijk. “Als ik eerlijk ben, denk ik er bijna elke dag aan. Ik weet dat het oneerlijk is, maar ik kan er niets aan doen. Telkens als ik seks heb met mijn man, denk ik aan Steven en vooral aan zijn grootte. Ik vind dat mijn man te klein geschapen is.”

“Ik durf het niet tegen mijn man te zeggen, want dat zou zijn hart breken,” vertelt Lizzie met aarzeling. “Bovendien wilde hij dat ik genoot. Misschien is het een idee om vaker naar de parenclub te gaan?” stelt ze voorzichtig voor, in de hoop een oplossing te vinden voor haar dilemma.

Bron: Leefspiritueel

Toekomstige dochters

Deze 3 jongens stellen opmerkelijk datingverbod voor toekomstige dochters

Verwarde tiener

Man onthult:”Ik was een verwarde tiener die op mijn 19e een transgender operatie onderging om een vrouw te worden”