in ,

WTFWTF LOLLOL

Model kan geen baan vinden: 99% van haar lichaam is getatoeëerd

Model kan geen baan vinden: 99% van haar lichaam is getatoeëerd
Beeld: Instagram @Amberluke666

Een Australisch model heeft toegegeven dat het moeilijk is om een baan te vinden, omdat 99 procent van haar lichaam is getatoeëerd. Amber Luke haalt al jaren de krantenkoppen voor haar verschillende lichaamsaanpassingen, waaronder talrijke tatoeages, zelfs op haar oogballen.

‘Dragon Girl’

De Daily Mail geeft aan dat ze meer dan 250.000 dollar heeft uitgegeven voor haar tatoeages. Haar verschijning heeft haar de bijnaam ‘Dragon Girl’ opgeleverd. Hoewel we in een vrij progressieve samenleving leven, heeft Amber moeite om een vaste baan te krijgen. In een gesprek met het radioprogramma Robin, Terry & Kip uit Brisbane zei het model: “Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het heeft mijn werk opties beperkt, maar dat is oké.

“Want zoals ik het zie, wil ik niet werken voor een bedrijf dat oppervlakkig is en niet verder kan kijken dan mijn imago. “Ze kijken niet naar mijn werkethiek, ze kijken niet naar mijn moraal of mijn waarden of wat ik in te brengen heb.” Ze vertelde het radiotrio ook dat mensen er niet voor terugdeinzen om haar precies te vertellen hoe ze over haar uiterlijk denken.

Wat is schoonheid?

“Iedereen heeft zijn eigen mening over wat schoonheid is”, zei ze. “Je ziet die culturen waar mensen hun nek, hun oren, hun lippen oprekken. Maar aan het eind van de dag, hebben we allemaal recht op onze mening en dat is oké. “Maar wat mij raakt, is wanneer iemand in het openbaar zijn mening over mij geeft en naar mij toekomt en zegt: ‘O, je bent lelijk’, of: ‘Je hebt jezelf verpest’. “Het is erg verontrustend dat mensen zo’n uitgesproken mening hebben en dat ze die gewoon kunnen uiten zonder repercussies.” Luke zegt dat ze niemand anders schaadt met haar tatoeages of piercings en dat het eigenlijk hun zaken niet zouden moeten zijn.

Ondanks de controverse en herhaalde smeekbedes van fans om te stoppen, beweert de influencer dat het fikse prijskaartje voor al haar body mods het ‘waard’ is geweest omdat ze nu heeft ‘gezien hoe veerkrachtig ze is’ nadat ze haar lichaam aan zulke extreme stress heeft blootgesteld. Een van de grootste stressen kwam toen ze besloot haar oogballen te tatoeëren. Amber zei dat het inkten haar ‘volledig onbekwaam’ maakte om onafhankelijk te zijn en dat ze na het proces zelfs helderblauwe tranen begon te huilen.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @ Amberluke666

15 mooie foto’s van mensen die van gender zijn veranderd

Deze oma’s hebben de oplossing tegen bosbrandjes