in

Deze 50-jarige zanger heeft de laagste noot ter wereld

laagste noot

De man die het Guinness World Record heeft voor het zingen van de laagste noot ter wereld, is echt iets ongelooflijks om naar te luisteren.

De laagste noot

In 2002 vestigde Tim Storms het record voor de laagste noot ooit gezongen. En in 2012 kreeg hij het opnieuw voor elkaar met een noot zo laag als 0,189 Hz. Althans dat denken we, want mensen kunnen geen geluiden horen onder de 20Hz. Hij is ook wereldrecordhouder voor de persoon met het breedste stembereik. Dus als we je vertellen dat hij zowel een diep indrukwekkende stem als een indrukwekkend diepe stem heeft, kun je het maar beter geloven.

De 50-jarige is zanger van beroep, wat handig is aangezien hij zo’n aparte zangstem heeft. Hij heeft over de hele wereld opgetreden zodat hij het publiek kan trakteren op zijn verbazingwekkende stembereik. En met een naam als ‘Storms’ is het heel passend dat hij een stem heeft als diepe, rommelende donder. En de geluiden die hij ermee kan maken zijn ongelooflijk.

Altijd laag

Tim heeft gezegd dat zijn stem ‘altijd laag was’. En dat die alleen maar dieper lijkt te worden naarmate hij ouder wordt. De zangsensatie geeft toe dat hij een groot deel van zijn puberteit heeft overgeslagen, omdat hij ‘nooit door die puberale stem veranderingsfase is gegaan’. Terwijl sommige mensen die hun stem anders willen laten klinken een operatie aan hun stembanden ondergaan, is Tims vermogen om de lage noten te raken geheel natuurlijk.

Hij werd beroemd nadat hij een opname van zijn stem had ingezonden voor een internationale wedstrijd, die met overmacht won. Mensen luisteren graag naar het geluid van zijn stem en beschrijven zijn stembanden als “letterlijk gewoon een paar subwoofers.” En zeggen dat als ze naar hem luisteren ze “mijn hoofd kunnen voelen trillen”. En velen die video’s van Tim hebben bekeken, hebben zich afgevraagd hoe die diepe, lage galmende geluidsgolven van dichtbij en persoonlijk aanvoelen.

Bron: Ladbible

Amerikaanse leerkracht beschuldigd van seksuele relatie met geesteszieke student!

Amerikaanse leerkracht beschuldigd van seksuele relatie met geesteszieke student!

Afbeelding: screenshot dailymail.co.uk

Meest ‘weerzinwekkende daad’ zorgt voor heftige ruzie tussen passagiers tijdens een vlucht!