in

Vrouw onthult slimme, maar ‘angstaanjagende’ gewoonte die ze in een taxi heeft zien

Taxi

Een vrouw op TikTok heeft onthuld hoe ver ze gaat als haar iets mocht overkomen in een ‘rideshare’ voertuig of taxi.

Angstaanjagende gewoonte in taxi

In een video is te zien hoe Brennalina, die uit de VS komt, een lok van haar haar op de grond laat vallen terwijl ze achterin een auto zit, voordat ze haar vingers tegen het raam drukt, met het idee dat als er iets haar zou overkomen terwijl ze alleen reist, haar DNA zou in de auto liggen.

“Dames, heb ik gelijk? #lovebeingawoman” schreef ze bij de video.” Sinds een meisje op TikTok zei dat ze haar en vingerafdrukken achterlaat in al haar Ubers, laat ik haar en vingerafdrukken achter in al mijn Ubers.” zegt Brennalina over de reden van haar handelingen. Brennalina is niet de enige persoon die soortgelijke tactieken erop nahoudt als ze in taxi’s stappen. Sinds de video hebben meer mensen op social media onthuld wat ze doen om ‘broodkruimels’ achter te laten op plekken waar ze geweest zijn, voor het geval het ergste zou gebeuren.

@brennalina Ladies amirite #lovebeingawoman #fyp ♬ these videos are adorable – 🪶starling

DNA

In de comments noemde men de truc zowel angstaanjagend als slim. Anderen voegden zelf extra toe: “Zorg ervoor dat je je Uber-ritten ook met iemand deelt via de app. ” Een ander zei “Verspreid je afdrukken homie. Eén volledige afdruk is beter dan fragmenten van allemaal. Overlapping maakt het ingewikkeld.”

“Onthoud dat voor DNA het haar de follikel moet bevatten.”, adviseerde iemand. Anderen waren ook snel met het delen van hun eigen veiligheidstips, waarbij velen beweren dat je altijd de deur weer moet openen nadat je in de auto bent gestapt om er zeker van te zijn dat de bestuurder het kinderslot niet heeft aangebracht om te voorkomen dat je weggaat: “Stap in, doe de deur altijd weer open. Doe alsof het niet goed sloot. Zorg ervoor dat er geen kinderslot op zit!”

Een derde postte: “Stel je Uber-naam in op de naam van een jongen. Het zal lijken alsof je vader/vriend/baas het voor je heeft besteld, dus er wacht iemand op je.” De laatste tip wees op een nieuwe functie van de Uber App: “Zorg ervoor dat u niet in het verkeerde voertuig stapt. Met de Uber-app kunt u de optie instellen van een unieke pincode die de Uber-chauffeur moet invoeren voordat u vertrekt, zodat u zeker weet dat u in de juiste auto zit”.

Bron: Ladbible

Beeld: Tiktok @brennalina

Huis in brand steken

Vrouw steekt huis in brand na frustratie over Evri-robot

Huwelijksaanzoek verpest

Toerist ‘verpest’ huwelijksaanzoek: ‘Ze deed het expres’