in

Vrouw is ervan overtuigd dat haar kat de reïncarnatie is van haar overleden vader

kat
Beeld: Pixabay

Deze vrouw deelde haar persoonlijke verhaal op Reddit, teleurgesteld door de reactie van haar echtgenoot op haar sterke band met de kat. “Na het verlies van mijn vader voelde ik me diep bedroefd, alsof er een onvervulbare leegte in me was ontstaan.

Reïncarnatie kat

Het was moeilijk voor me om mijn dagen thuis door te brengen, dus besloot ik een kat genaamd Benji te adopteren,” begon ze haar uitgebreide bericht. Ze legde uit dat ze Benji had gered toen hij pas geboren was en hem twee jaar lang had verzorgd. “Voor sommigen klinkt het misschien vreemd, maar ik geloof oprecht dat hij de reïncarnatie van mijn vader is. Als ik in zijn ogen kijk, voel ik dat hij meer is dan alleen een kat en heb ik het gevoel dat hij een menselijke ziel bezit. Het valt allemaal samen op een manier die voor mij logisch is. Het biedt me troost en ik zie er niets verkeerds in.”

Het probleem is echter dat haar echtgenoot het idee vreemd en ongezond vindt en beweert dat haar intense band met de kat hem erg ongemakkelijk maakt. “Maar Benji heeft mijn leven gered. Hij is de beste metgezel die ik me kan wensen. Er gaat niets boven knuffelen met een huisdier dat van je houdt aan het einde van een lange dag. Zelfs als mijn man het er niet mee eens is.” Voor de vrouw volgde echter nog een pijnlijke verrassing. Bij haar terugkeer van een reis met haar moeder en zussen, ontdekte ze dat Benji niet langer thuis was. Ze kon hem niet vinden en dacht dat hij op de een of andere manier was ontsnapt, maar de realiteit bleek anders te zijn: “Na een wanhopige zoektocht vertelde mijn man me dat mijn kat ‘bij een vriend’ was. Ik vroeg hem dringend om hem meteen terug te brengen, maar hij weigerde.”

Beeld: Pexels

Grote teleurstelling

Nadat ze had vernomen wie Benji in handen had, nam de vrouw onmiddellijk contact op met de persoon, een collega van haar man. Tot haar teleurstelling vertelde hij haar dat hij niet van plan was om Benji terug te geven, omdat hij was weggegeven. “Mijn man heeft hier geen recht op; de kat is altijd van mij geweest. Ik heb hem geadopteerd, opgevoed en ik zorg voor hem. Benji heeft nog nooit zoiets meegemaakt, en je kunt je de stress voorstellen die hij nu doormaakt. Ik ben zo teleurgesteld en ik verafschuw mijn man. Ik weet niet wat ik moet doen of waar ik moet beginnen. Het enige wat ik wil, is dat mijn kat veilig terugkomt, en dan zal ik me richten op mijn huwelijk.”

In een latere update verklaarde de auteur van het bericht dat ze aangifte had gedaan bij de politie en ook contact had opgenomen met de vrouw van de collega om de situatie uit te leggen. “Ze vertelde me dat ze geen idee had waar ik het over had. Op dat moment was ik woedend.” Nadat ze haar man om uitleg had gevraagd, ontdekte ze dat Benji in werkelijkheid in een dierenasiel zat en nooit bij de collega was geweest. “Ik heb het asiel onmiddellijk opgespoord om hem op te halen. En ik had alle benodigde documenten om te bewijzen dat hij van mij is, en hij heeft een microchip. Ik heb hem direct naar het huis van mijn zus gebracht, waar ik voorlopig ook zal verblijven. Ze is gescheiden en hertrouwd, dus ze zal me helpen bij het aanvragen van een echtscheiding.”

Bron: Curioctopus

schaamte voor gewicht

Deze man verbergt zijn vriendin voor zijn vrienden vanwege zijn eigen schaamte over haar gewicht

stiefkinderen

Opschudding veroorzaakt door stiefkinderen na besluit van stiefmoeder om haar erfenis aan papegaai na te laten