in

Vrouw veroordeeld voor moord op echtgenoot nadat papegaai de ‘laatste woorden’ van het slachtoffer herhaalde

Vrouw veroordeeld voor moord op echtgenoot nadat papegaai de 'laatste woorden' van het slachtoffer herhaalde
Beeld: YouTube @ Inside Edition

Een vrouw is schuldig bevonden voor de moord op haar echtgenoot. Dit is gebeurd nadat een papegaai ‘de laatste woorden’ van het slachtoffer herhaalde. Tijdens een onderzoek naar een zaak waarbij er misdrijf in het spel is, zoekt de politie altijd naar sporen om het zaakje op te lossen. In deze heeft de politie van een bijzondere ‘getuige’ hulp gekregen.

Papegaai herhaalde ‘laatste woorden’ van het slachtoffer

De papegaai is beschouwd als een onwaarschijnlijke ‘sleutelgetuige’ in een moordproces nadat die de ‘laatste woorden’ van het slachtoffer herhaalde. Martin Duram is in mei 2015 in zijn huis in Michigan vermoord, nadat hij vijf keer was neergeschoten met een 22 kaliber pistool. Zijn vrouw Glenna is naast hem gevonden – levend maar lijdend aan een enkele schotwond, waarvan aanklagers later zeiden dat het een teken was van een mislukte zelfmoordpoging. Na de dood van Martin nam zijn ex-vrouw Christina Keller zijn huiskamerpapegaai Bud in huis en merkte dat hij de zin ‘Don’t [expletive] shoot’ begon te herhalen.

Beeld: YouTube @Inside Edition

Veroordeel voor moord op echtgenoot

Hun buurman was bezorgd nadat hij twee dagen lang niets had gehoord van het stel, dat al 11 jaar samen was. Voor de rechtbank getuigde hij dat ze normaal gesproken dagelijks contact hadden. Ze ging uiteindelijk het huis binnen en vond hun beide lichamen op de vloer van de slaapkamer. In eerste instantie dacht ze dat allebei dood waren. Maar nadat de autoriteiten op de plek arriveerden, zagen ze dat Glenna nog ademde. Sergeant Gary Wilson, die Glenna’s pols ging controleren, vertelde de rechtbank dat op het moment hij haar aanraakte ze haar ogen open deed en haar lichaam schokte, terwijl ze zei: “Wat ben je aan het doen?” Twee jaar later werd Glenna na acht uur beraadslaging schuldig bevonden voor moord met voorbedachten rade door de jury van Newaygo County in Michigan.

Twee atleten lijken op tweeling en hebben dezelfde naam: 'Ze doen een DNA-test om te kijken als ze geen familie zijn!'

Twee atleten lijken op tweeling en hebben dezelfde naam: ‘Ze doen een DNA-test om te kijken als ze geen familie zijn!’

Dit is de romanschrijver die haar eigen dood in scene gezet heeft om een pauze te nemen van sociale media

Dit is de romanschrijver die haar eigen dood in scene gezet heeft om een pauze te nemen van sociale media