in

WTFWTF LOLLOL

Dikste jongen ter wereld valt 192 kg af!

Jongen met overgewicht valt 192 kg af!
Beeld:: YouTube @ StoryTrender

“Waar een wil is, is er een weg” is een bekende en veelgebruikte slagzin. In de meeste gevallen wordt het gebruikt om mensen te motiveren hun doelen na te streven, wat de omstandigheden ook mogen zijn. Dit is blijkbaar wat ze tegen een jongen hebben gezegd die maar liefst 192 kg is afgevallen.

Jongen met overgewicht

Anya Permana was eens een van de dikste jongen ter wereld. Maar binnen een periode van drie jaar zou hij een transformatie van top formaat ondergaan. Voor wat betreft het transformatie proces geeft Anya aan dat hij tussen 2015 en 2016 hij zich moest houden aan een specifieke slaaptijd. Dat was van 4 uur in de ochtend tot 3 uur in de middag. In die periode at hij alleen maar soep, dronk alleen cola en vermeed het eten van rijst zo veel als mogelijk. Volgens Anya waren de eerste maanden heel erg uitdagend, maar daarna begon het allemaal te lopen. In een video is duidelijk te zien dat Anya met veel moeite kon lopen toen hij met overgewicht te kampen had. Het zitten gaan ging moeilijk en bij het opstaan moest hij ook een handje geholpen worden.

YouTube @ Storytrender

Raakt 192 kg kwijt!

Wie naar de video kijkt krijgt meteen de indruk dat er wat moest gebeuren met het gewicht van Anya. Dit had Anya zelfs ook door en deed daarom hard zijn best om af te vallen. Gelukkig heeft hij altijd een gedisciplineerde houding gehanteerd en heeft hij het kunnen bewerkstelligen om zichzelf te transformeren van een van de dikste jongen ter wereld naar een normale tiener. Zijn verandering kan zeker als inspiratie dienen voor mensen die met overgewicht te kampen hebben. De stap van Anya om af te vallen komt in verschillende opties voordelig uit. Maar een van de belangrijkste voordelen is dat hij door het afvallen de kans op hart- en vaatziekten bij hem met rasse schreden omlaag gebracht heeft. Het is zeker prijzenswaardig te noemen, omdat 192 kg afvallen niet je malligheid is!

Bron: YouTube

Moeder en baby doen samen fitness oefeningen

Moeder en baby doen samen fitness oefeningen

Paddle boarder mist op het nippertje de kade