in

Vrouw die echtscheiding aanvroeg en loterijwinst verborg voor echtgenoot werd gedwongen om jackpot te overhandigen

loterijwinst
Beeld: Pexels

Een vrouw werd gedwongen om een grote loterijwinst aan haar ex-man te geven nadat ze de prijs had opgeschept en het voor hem geheim had gehouden.

Loterijwinst verbergen

Je gaat niet alleen van de vreugde van het winnen van een enorme geldprijs naar het dieptepunt van het verliezen ervan, maar je verliest het ook nog eens aan je ex-man. Bestaat er een groter verhaal van ellende? Waarschijnlijk wel, om eerlijk te zijn. Hoe dan ook, wat de rechter betreft is dit iets wat Denise Rossi over zichzelf heeft afgeroepen. Rossi en een aantal vrienden van haar werk deden mee aan een loterij syndicaat in Californië en hun nummers kwamen 11 dagen voordat Rossi’s scheidingspapieren werden ingediend in 1996. Ze won de jackpot van $1,3 miljoen – £1,02 miljoen in het geld van vandaag – maar besloot haar man Thomas er niets over te vertellen. Pas jaren later kwam hij erachter, toen hij een brief kreeg van een bedrijf dat een vast bedrag uitkeert aan loterijwinnaars.

De brief was gericht aan Denise en zei dat het bedrijf ‘honderden loterijwinnaars zoals u in het hele land had geholpen een eenmalige betaling te ontvangen voor de contante waarde van hun toekomstige jaarlijkse loterijbetalingen’. De rechtbank hoorde dat Denise de daadwerkelijke cheque naar het huis van haar moeder gestuurd kreeg, waarbij ze de informatie achterhield voor haar man en – cruciaal – de echtscheidingsrechtbank. Denise zei dat ze ‘al jaren uit [hun] relatie wilde stappen’, maar Thomas beweerde dat hij ‘overrompeld’ was en ‘verward’ achterbleef door wat er was gebeurd. Hij vertelde PEOPLE: “Ze wilde dat ik heel snel uit huis ging. Het was niets voor haar om zo te doen.”

loterijwinst
Beeld: Pexels

Kort geding

Hij zorgde voor een kort geding en sleepte Denise voor de rechter, waar werd geoordeeld dat ze de wetten had overtreden met betrekking tot de openbaarmaking van bezittingen en fondsen voor een echtscheiding, waarbij ze fraude pleegde of kwaadwillig handelde. De toen 49-jarige moest haar ex 20 jaarlijkse termijnen van 66.800 dollar betalen, in totaal tot het volledige bedrag van haar winst. Denise’s advocaat Connolly Oyler zei dat ze een kans had gehad om de meevaller te houden als ze er maar over had verteld.

“Ik had met succes kunnen beargumenteren dat het haar aparte eigendom was,” zei hij. “Of we hadden kunnen discussiëren, en we zouden tot een aanpassing zijn gekomen. “Maar de rechter werd boos en gaf alles aan hem.” Haar advocaat gaf wel toe dat de straf tegen zijn cliënt ‘erg straf’ was. Toch zit er ergens een les in. Je moet je echter voorstellen dat Denise Rossi er gewoon niet graag aan denkt.

Bron: Ladbible

drake

Vrouw die bijna 200 kg verloor verrast Drake door haar ondergoed op het podium te gooien

ontslagen

Vrouw vreest dat ze nooit meer een baan zal krijgen nadat haar thuiswerk etiquette haar ontslagen heeft