in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw onthult: ‘Ik was verliefd op mijn neef en we deelden een kus foto in onze familiechat

verliefd

Een vrouw die verliefd werd op haar achterneef heeft onthuld hoe ze hun familie vertelden dat ze samen waren.

Verliefd op neef

Angela Peang, uit Eagle Mountain, Utah, verscheen in januari 2020 samen met haar man Michael Lee in Amazon’s Extreme Love, waar ze uitlegden dat hun liefde begon met een verliefdheid in de tweede klas. Hun familie wilde hen echter ‘uit elkaar houden’, waarbij het stel hun romance vergeleek met ‘Romeo en Juliet’.

Pas als volwassenen, nadat ze beiden van hun respectievelijke echtgenoten waren gescheiden, kwamen ze weer bij elkaar en besloten ze de zaken officieel te maken. Het stel vertelde uiteindelijk hun ouders die broer en zus zijn over hun romance door een foto te delen in hun familie Facebook groep. Waarbij Michael zei: “Ze waren geschokt en ontzet. Hun sterke band begon toen ze nog kinderen waren. “Het was de tweede klas, we waren ongeveer acht jaar oud. Het klikte meteen en we waren als beste vrienden. We waren aan het slowdancen in de kast en we werden betrapt op zoenen.

verliefd

Oneerlijk

Angela zei: “Ik werd door mijn ouders opzij getrokken. En ze zeiden, “Wat is er aan de hand?” En mijn moeder zei, “Rustig Angie.” We hadden het gevoel dat we vanaf dat moment uit elkaar werden gehouden. Het voelde een beetje oneerlijk, het voelde een beetje als Romeo en Juliet, maar alleen is het dezelfde familie.

Nadat de familie hen jarenlang uit elkaar hield, werden Angie en Michael als volwassenen herenigd. “Negen maanden geleden zagen we elkaar voor het eerst in 10 jaar en dat was gewoon vuurwerk. Het voelde alsof we verder gingen waar we gebleven waren. Ondertussen zei Michael: ‘Onmiddellijk was het van, “Ze is nog steeds super sexy.” Angie legde uit: ‘Ik had daarna een seksdroom over Michael en ik wilde het hem vertellen. Maar ik was zo nerveus dat hij niet hetzelfde voelde.’ Uiteindelijk vertelden ze het aan hun familie door een polaroid te delen waarop ze zoenden. Angie zei: “We werden uit de familie chatgroep geschopt.

Ondertussen voegde Michael eraan toe: “Ze waren geschokt en ontzet. Angie voegde eraan toe dat ze ‘nog meer polaroids namen, maar ze nooit aan iemand lieten zien.’ In 2019 reed het stel over de staatsgrenzen naar Grand Junction, Colorado, zodat ze konden trouwen, omdat het voor hen illegaal zou zijn geweest om in Utah te trouwen.

Bron & Beeld: Dailymail

Fitnesscoach deelt haar geheim om haar droomlichaam te krijgen

Fitnesscoach deelt haar geheim om haar droomlichaam te krijgen

snor

Vrouw weigert haar snor en wenkbrauw af te scheren ondanks wrede opmerkingen