in

TikTokker vertelt waarom sommige jongens geen foto’s van hun vriendin posten op hun Instagram-verhaal

Beeld: TikTok @tomharlz

Een man heeft verschillende meningen online verdeeld nadat hij zijn verklaring gaf voor het feit dat sommige jongens geen foto’s van hun vriendin op hun Instagram-verhaal plaatsen.

Geen foto’s van vriendin

TikToker @tomharlz postte onlangs een video waarin hij zijn theorie uitlegde, en zei in het onderschrift: “Hate to break it to u.” Hij gelooft dat het allemaal te maken heeft met ‘verlegenheid.’ En nee, niet de schaamte van openbaar vertoon van affectie, zoals sommige mensen vaak ervaren.

“Wil je de belangrijkste reden weten waarom jongens je niet op hun verhalen posten?” begon hij. “Het is vanwege schaamte, weet je. “En als iemand me probeert te vertellen dat ik lieg, hou dan gewoon je mond, want als je je meisje niet post, schaam je je om je meisje te laten zien en dat is een feit. “Zeg me dat ik het mis heb, want je hebt waarschijnlijk tegen je jongens gezegd: ‘Oh ja, bro, ik kreeg altijd van die 10/10’s, mijn meisje is 10/10,’ of wat dan ook. “Je denkt misschien dat je meisje 10/10 is, maar je post haar niet omdat je weet dat mensen haar geen 10/10 vinden. Weet je wat ik bedoel?”

@tomharlz

Hate to break it to u

♬ original sound – 𝖙𝖔𝖒𝖍𝖆𝖗𝖑 ☻

Niet loyaal

Lachend naar de camera, voegde de TikToker toe: “Je weet wat ik zeg. Je weet dat het waar is… dus meiden, het spijt me.” Zijn video heeft sindsdien 690.000 views en 62.000 likes gekregen, samen met meer dan 1.300 comments die bewezen dat zijn mening nogal verdeeld was. “We love a man who talks truthhhhh”, reageerde een persoon ter ondersteuning van @tomharlz. Terwijl een andere schreef: “So true my partner never posted his exs.” Een derde zei: “Natuurlijk!!!! Dit is waar!!! Dezelfde manier waarop wij vrouwen alleen onszelf of ons eten posten! Alleen mijn eten een 10/10.” Anderen gaven toe dat ze zich een beetje verpletterd voelden door de onthulling, met één die zei: “OkΓ©, dat brak mijn hart.”

Maar sommige mensen deelden hun eigen kijk op de zaak, met veel zeggen dat ze het gevoel dat het meer een teken van iemand die ontrouw en ‘chatten met andere vogels’ was. “Nah je kan 10/10 zijn, maar hij zal je niet posten omdat hij beschikbaar wil lijken voor andere meisjes,” bood een aan, met een ander die het ermee eens was: “Het is eigenlijk omdat hij niet loyaal is.” Ondertussen vroegen sommigen zich af waarom het er toe deed ‘wat iemand anders denkt’ of waarom iedereen tegenwoordig iedereen ‘beoordeelde’. Om de toon wat te verlichten, deelde een gebruiker een veel simpelere verklaring. Hun commentaar, dat het bovenste bericht van de thread was, zei: “Mijn bf heeft een Samsung ik laat hem geen foto’s van mij maken met zijn telefoon lol.”

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @tomharlz

Loterijwinnaar van € 11636.95 per maand voor de komende 30 jaar gedumpt door partner en van de jackpot afgesneden

Loterijwinnaar gedumpt door partner en verliest ook het gewonnen geldbedrag

Zwemmende Loch Ness monster ‘gespot’ voor zeven minuten