in

Man beschuldigd van schieten op zijn familie nadat Monopoly spelletje vreselijk mis ging

Beeld: Unsplash

Een man is ervan beschuldigd op zijn familie te hebben geschoten nadat een spelletje Monopoly vreselijk mis ging. Het legendarische bordspel staat er om bekend dat het in de loop der jaren wel eens tot familieruzies kan leiden.

Monopoly spelletje gaat vreselijk mis

Kwetsende woorden zijn gezegd, stoelen zijn misschien uit afschuw omgegooid, maar meestal komt iedereen er ongedeerd vanaf. Maar een monopolyspel in Oklahoma nam een angstaanjagende wending. Het Tulsa Police Department zei dat John Armstrong en zijn stiefvader ruzie kregen tijdens het spelen van het spel en dat de dingen zeker escaleerden.

“Nadat hij het Monopolybord had omgegooid en meubels had omgegooid, zei een ander familielid tegen Armstrong en zijn stiefvader dat ze het gevecht naar buiten moesten brengen,” onthulde de politie. Armstrong wordt ervan beschuldigd een pistool te hebben getrokken en zijn stiefvader en stiefzus onder schot te hebben achtervolgd. De stiefzus belde de politie en beweerde dat er tijdens de confrontatie een schot op haar werd afgevuurd. De politie kwam ter plaatse en arresteerde Armstrong. Hij is sindsdien aangeklaagd voor aanval met een dodelijk wapen.

Beeld: Unsplash

Één schot ‘op de grond’ afgevuurd

De autoriteiten zeggen dat Armstrong toegaf één schot ‘op de grond’ te hebben afgevuurd. Tulsa Police Department Officier Danny Bean verklaarde: “Hij zei dat hij op de grond mikte toen hij op hen schoot. “Maar we kwamen dicht bij een moord tijdens een spelletje Monopoly. “We weten niet of het ging om speelstukken, speelgeld, echt geld, maar iets zette hem in beweging.”

KWCH zegt dat de autoriteiten opmerkten hoe Monopoly geld en speelstukken door het huis waren verspreid toen ze arriveerden. De New York Post zegt dat hij nu vastzit met een borg van 25.000 dollar. Het is onduidelijk wat de aanleiding was voor de ruzie die leidde tot de schietpartij. Er zijn een heleboel redenen waarom een Monopoly spel verhit kan raken. Je kunt in de gevangenis belanden, gespoeld worden als je door Mayfair gaat of gewoon slechte worp na slechte worp hebben. De ruzie tussen Armstrong en zijn stiefvader zou ook geheel los kunnen staan van het bordspel.

Bron: Ladbible

'Tijdreiziger' weet wie het WK zal winnen!

‘Tijdreiziger’ weet wie het WK zal winnen!

Stripper houdt powerpoint presentatie voor haar ouders om te vertellen wat haar baan inhoudt

Stripper houdt powerpoint presentatie voor haar ouders om te vertellen wat haar baan inhoudt