in

Man onthult: “Ik eet dagelijks 4500 Calorieën Rauw Vlees”

Man onthult: "Ik eet dagelijks 4500 Calorieën Rauw Vlees"
Beeld: Instagram @weambreiche

De 31-jarige Weam Breiche is een bodybuilder en gezondheids- en fitnesscoach uit LA. 80 tot 90 procent van zijn dieet bestaat uit rauw vlees, inclusief rauwe dierlijke hersenen en organen. Hij is ermee opgegroeid en ziet het dus niet als iets ongewoons.

Rauw vlees eten

Zijn video’s online hebben echter veel aandacht getrokken en veel mensen zien het als controversieel. Mensen vinden het moeilijk te begrijpen hoe hij gezond kan zijn op zo’n dieet. Weam heeft andere diëten geprobeerd, maar zegt dat hij altijd moeite had om zijn macro’s te halen en altijd een opgeblazen gevoel had. Hij zegt dat hij hiervoor heeft gekozen, omdat het hem in staat stelt groter te worden zonder last te hebben van een opgeblazen gevoel. En omdat het makkelijk te verteren is. Weam heeft er nu voor gekozen de negatieve commentaren te negeren en voelt niet de behoefte zichzelf uit te leggen of te bewijzen wat hij doet. Zijn focus is nu om door te gaan met zijn dieet en te werken aan het verkrijgen van zijn bodybuilding pro card.

Het laat me beter voelen

De gezondheids- en fitnesscoach beweert dat het eten van rauw dierlijk vlees hem helpt er beter uit te zien en zich beter te voelen, en zegt dat hij een gezondere levensstijl leidt dan toen hij alleen plantaardig voedsel at.

Hij groeide op met het eten van rauw vlees in Libanon en beweert dat hij rauwe organen at als voorgerecht, soms wel vijf borden per maaltijd. Toen hij zijn welzijn en conditie begon te verbeteren, koos hij voor een veganistisch dieet, ondanks zijn liefde voor rauw vlees. Maar hij beweert dat het plantaardige dieet een aantal gezondheidsproblemen veroorzaakte, waaronder ontstekingen in zijn zenuwstelsel. Weam bezocht een arts en keerde terug naar het eten van rauw vlees, en sindsdien heeft hij niet meer teruggekeken.

Bron & Beeld: YouTube

Lerares ontslagen over OnlyFans-pagina: beoordeelt nu pikante foto’s op het platform

Moeder is meer dan 60 kg afgevallen en ziet er nu 20 jaar jonger uit