in

WTFWTF

Man hakt vinger af om op een buitenaardse duivel te lijken

duivel

Een man die dankzij zijn unieke uiterlijk de bijnaam ‘meest gemodificeerde man ter wereld’ kreeg, onthuld zijn laatste transformatie.Hij heeft namelijk zijn wijsvinger afgesneden om op een buitenaardse duivel te lijken.

Buitenaardse duivel

Marcelo ‘B-Boy’ De Souza Ribeiro staat bekend om zijn excentrieke inkten en ingrijpende lichaamsaanpassingen, waaronder metalen tanden met hoektanden, huid-implantaten en een gespleten tong. In de loop der jaren heeft hij naar schatting 29.000 pond uitgegeven aan zijn transformatie tot “buitenaardse duivel” en hij gelooft dat 98% van zijn lichaam is veranderd.

Eerder onthulde hij zijn laatste ingreep – het splitsen van zijn hand in tweeën – wat volgens hem een ‘wereldprimeur’ is. Nu, in een poging om zijn transformatie voort te zetten, heeft hij onlangs nog een wijziging ondergaan om zijn unieke hand te verbeteren: het verwijderen van een van zijn wijsvingers. Ik doe een nieuwe modificatie die nog niet bestaat in de wereld”, legt Marcelo, een kunstenaar uit São Paulo, Brazilië, uit. ‘Ik deed al onderzoek naar lichaamsmodificaties in de wereld en van wat ik zag, heeft nog niemand een soortgelijke gemaakt.

duivel

Inspiratie

‘Na hoe ik onlangs mijn hand maakte, vond ik het interessant om de andere in een ander formaat te doen, die naar ik verwacht op een buitenaardse hand zal lijken. Ik kreeg de inspiratie na het bekijken van een afbeelding van de hand en ik wilde de mijne perfect afwerken, zodat hij er natuurlijk uitziet, alsof ik ermee geboren ben in dit formaat.’ Marcelo, die 1.500 tatoeages heeft, beweert dat de procedure zorgvuldig werd geanalyseerd gedurende twee weken voor de operatie, waarbij de wijsvinger zorgvuldig werd afgesneden bij de knokkel. Omdat het proces snel en soepel verliep, gaf hij de pijn slechts een zes op tien.

Maar zegt dat de eerste vijf dagen erg pijnlijk waren. Nu is hij bijna genezen en begint hij te wennen aan zijn nieuwe ‘klauw’. Hij zei: “Ik raak eraan gewend en kan mijn hand normaal bewegen. Ik kan alles gewoon doen, zoals schrijven, tatoeëren en vioolspelen. ‘Mensen hebben mijn hand al gezien en vonden het interessant, maar hebben gezegd dat ze het niet durven. ‘Ik ben blij met wat ik heb gedaan en mijn familie zal me niet tegenhouden omdat ze weten dat ik aan mijn lichaam en uiterlijk werk.’

Bron & Beeld: Dailymail

dochter

Moeder ontketent verhitte discussie onder ouders na bekentenis dat haar zesjarige dochter haar hoorde vrijen

ballerina

Vrouw confronteert mannelijke ballerina: ‘Dit is echt gruwel!’