in

Medewerkers kinderdagverblijf aangeklaagd nadat ze kinderen bang maken met ‘Scream’ masker

Vijf kinderdagverblijf medewerkers van een crèche in Mississippi zijn aangeklaagd voor kindermishandeling nadat een video viraal ging. In de video lieten ze de peuters schrikken door een ‘Scream’ masker te dragen.

Huilende kinderen

In de video is te zien hoe een van de medewerkers van een kinderdagverblijf de peuters bang maakt en tegen ze schreeuwt terwijl ze het masker draagt. Het incident vond plaats in het Lil’ Blessings Child Care and Learning Center in Hamilton, Mississippi. Verder is er te zien hoe de kleine kinderen, trillen en verlamd zijn van angst. En ook hoe de medewerkers hen de stuipen op het lujf jagen door het masker om beurten te dragen.

Er is ook te zien hoe onder andere een medewerker recht in het gezicht van een peuter begint te schreeuwen: “Ben je stout? Moet ik je mee naar buiten nemen?” Op een ander moment is een andere vrouw met het masker te zien terwijl ze bukt en gilt in het gezicht van een huilend kind. Ook rennen de medewerkers achter de gillende en huilen de kinderen aan.

In shock

De video werd op social media geplaatst en ging al snel viraal. De politie werd op de hoogte gesteld van de video en het incident en ondernam direct actie tegen het kinderdagverblijf. De nu voormalige medewerkers, worden elk voor kindermishandeling ten laste gelegd. En een ander ziet een aanklacht van het niet melden van mishandeling en misbruik van een minderjarige tegemoet. Een moeder van een kind dat naar Lil’ Blessings gaat vertelde dat zij geschokt was over het incident.

“Ik was volledig in shock van wat ik zag”, zegt de vrouw “Of ze nu een masker op hadden of een masker af, hun gedrag was onaanvaardbaar. Mijn bloeddruk was verhoogd. Het brak mijn hart voor mijn kind. Ik was boos.” aldus de moeder. De eigenaar van het kinderdagverblijf liet weten dat ze de betrokken werknemers ontslagen heeft, nadat ze over het incident had gehoord en de video had gezien. “Ik keur dat niet goed en heb dat ook nooit gedaan”, zei ze.

Bron: Zita.be, Reddit

Transgender man is getrouwd met vrouw die op vrouwen valt

Transgender man is getrouwd met vrouw die op vrouwen valt

Vrouw zegt dat huwelijk met pop “aan een zijden draad hangt” nadat hij “vreemdging”