in

Vrouw neemt willekeurige foto van vliegtuig in de lucht en het blijkt haar vriendje te zijn

Beeld: Unsplash

Neoma Fernando uit Sydney, Australië, was haar hond Butter aan het uitlaten toen ze merkte dat de lucht er nogal mooi uitzag en er een Qatar-vliegtuig overvloog. Ze deed wat de meeste mensen zouden doen en haalde haar telefoon tevoorschijn om het moment vast te leggen, om zich vervolgens te herinneren dat haar vriendje, de piloot, die avond voor de luchtvaartmaatschappij vloog.

Een gok

Maar toch, omdat er letterlijk honderden vliegtuigen op elk moment over Australië vliegen, zou het nog steeds een gok zijn geweest. Desondanks besloot ze hem te sms’en om het te controleren, en schreef: “Er vloog vandaag een vliegtuig over me heen toen ik Butter aan het uitlaten was en ik dacht dat jij het misschien was?! Ik weet dat je landt rond 5.55.” Duidelijk opgewonden bij het vooruitzicht, antwoordde hij, “Babe het zou mij kunnen zijn laat me ZIEN!” voordat hij snel een flight tracker stuurde waarop te zien was dat zijn vlucht over de exacte plek ging vanwaar Neoma op dat moment de foto had genomen. “DAT KAN IK ZIJN… 5.27 Ik was boven Minto” stuurde hij een berichtje, waarop zij antwoordde: “NO WAY, WAT ZIJN DE KANSEN.”

@neomafernando This is the first time I’ve randomly taken a photo of a plane too wow #fyp #boyfriend #pilot ♬ Dandelions – Ruth B.

Een hartverwarmende uitwisseling

Neoma deelde de hartverwarmende uitwisseling op TikTok, waar het sindsdien viraal is gegaan. Honderden mensen hebben gereageerd op de post, met een schrijven, “OMG THATS SO CUTE.” Een ander zei: “Nah dat is het schattigste ding ooit, hoe je instinct je gewoon vertelt dat hij het is.” Een derde die verduidelijking wilde over wat ze bedoelde met ‘Butter’ vroeg: “Dat is schattig. Maar een vraag is boter een hond? Ik rende naar de comments tot nu toe om te zien of iemand de boter oppikte, maar niemand deed het.” De TikToker was bij de hand om het uit te leggen: “Haha ja hij is mijn hond! Ik heb een paar filmpjes van hem op mijn pagina staan.” Een ander, die dankbaar was voor de opheldering, voegde eraan toe: “Ik dacht dat ze met echte boter liep, het duurde me veel te lang voor ik het doorhad.”

Bron: Unilad

Beeld: TikTok

Mensen worden gewaarschuwd geen gevouwen dollarbiljetten op te rapen

Dit zijn 9 beroemdheden die de rode loper hebben ingeruild voor een normale baan

Dit zijn 9 beroemdheden die de rode loper hebben ingeruild voor een normale baan