in

Madonna trakteert fans met nieuwe videoclip op een onsmakelijke manier

Madonna trakteert fans met nieuwe videoclip op een onsmakelijke manier
Beeld: YouTube @ Madonna

Kortgeleden heeft Madonna een nieuwe videoclip uitgebracht en het was dan ook meteen raak. De videoclip bevat beelden die je wenkbrauwen zullen doen fronsen. Wie de clip bekijkt zal meteen merken dat de popdiva zich laat kennen op een andere manier.

Nieuwe videoclip

In de nieuwe videoclip is Madonna samen te zien met de Dominicaanse rapper Tokischa. Het lijkt veel erop dat de popdiva helemaal vergeten is dat ze boven de 60 is. In de clip schittert ze namelijk als een 24-Jarige. Zo is te zien dat ze een aantal intieme kusje geeft aan Tokischa. Een aantal fans van the Queen of Pop zijn dan ook op een onaangename manier verrast met de vertoning van hun favoriete artiest. Madonna zinspeelt letterlijk en figuurlijk op intieme confrontaties met de Dominicaanse rapper. Ze zijn de hele tijd als twee verliefde tortelduifjes bij elkaar.

YouTube @ Madonna

Remix Hung up on Tokischa

De clip is een remix van een eerde opgenomen nummer van Madonna. De officiële naam van de track heet “Hung Up on Tokischa”. De clip heeft een pittig tintje omdat er voortdurend sensuele gebaren door de twee artiesten worden gemaakt. In het verlengde hiervan wordt er niet geschroomd om elkaar op een erotische manier te bejegenen. De clip is opgenomen in een kamer waar er verschillende flitsende lichten te zien zijn. Het mag duidelijk zijn dat Madonna het met deze videoclip een heel ander koers heeft aangehouden. De originele track krijgt in de 2022 versie een twist door Spaanse teksten die erin gegooid worden door Tokischa. De originele teksten van Madonna maken de track op een aparte manier compleet. Er zijn verschillende vragen die in je kunnen opkomen als je naar de video kijkt. Wil Madonna een andere fanbase aanspreken of zou ze toch iets anders willen uitproberen?

Bron: sgxl.nl

Deze leraar heeft zijn hele lichaam getatoeëerd

Deze leraar heeft zijn hele lichaam getatoeëerd

Vader spoort kinderen aan om lichaam helemaal te bedekken met tattoos zoals hij

Vader spoort zijn kinderen aan om lichaam helemaal te bedekken met tattoos